Canonada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.06.2005
- Poena
- 620
U potpisu mog profila imate moju konfiguraciju. Molio bih vas da na osnovu nje date procenu koju bi ona najjacu graficku mogla da podnese i iznese njenu punu snagu(na graficku mislim). Pri tom menjanje CPUa,napajanja,rama,ploce,harda ili bilo cega ne dolazi u obzir,cak sam batalio da menjam i monitor,imao sam zelju za 22,ali to je zahtevalo prejaku graficku(mislim za igranje),sto vuce sa sobom i menjanje ostalih komponenti,a za sta nisam raspolozem jer ne zelim da se trkam sa ovim IT napretkom do te mere
,a uz to iako stara mislim da je moja konfa jos uvek dobra.
Predrasuda nemam i ATI i nVidia dolaze u obzir.
Unapred zahvalan na preporukama i objasnjenjima!
Do ove konacne ideje sam dosao nakon polemike oko 22 incnog VX2260wm i kupovine istog,sto bi iziskivalo promenu mnogih komponenti ili cak kupovinu nove konfe(pre svega se misli na igranje,jer bi i moja matora 6600 mogla da izvuce njegov native,osim naravno u igricama gde je odavno besmislena,sto je i razlog zbog koje je menjam),a to samo po sebi prodavanje postojece za bud zasto,sto mi ne pada na pamet...
Predrasuda nemam i ATI i nVidia dolaze u obzir.
Unapred zahvalan na preporukama i objasnjenjima!
Do ove konacne ideje sam dosao nakon polemike oko 22 incnog VX2260wm i kupovine istog,sto bi iziskivalo promenu mnogih komponenti ili cak kupovinu nove konfe(pre svega se misli na igranje,jer bi i moja matora 6600 mogla da izvuce njegov native,osim naravno u igricama gde je odavno besmislena,sto je i razlog zbog koje je menjam),a to samo po sebi prodavanje postojece za bud zasto,sto mi ne pada na pamet...
Poslednja izmena: