Šta je novo?

Koju graficku uzeti?

codefxx

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.04.2008
Poena
169
Pre svega srecan uskrs svima:wave:, inace imam problem hocu da igram wow, i zanima me koja graficka bi bila dovoljna da wow leti na sl podesavanjima: Sve na high, sa ukljucienim aa i af, na rezoluciji 1650x1050.....

Konfiguracija:

Intel e2160
2gb rama
Lc power titan 560w
wd 160gb
gigabyte p945 ploca

Slažem se, WOW definitivno ne spada u zahtevne igre.

3650 je sasvim dovoljan za wow, ja je imam na jednoj masini i radi sasvim dobro.
Za wotlk vec nisam siguran jer najavljuju da ce dosta poboljsati grafiku.

Da ne bih otvarao novu temu..

Dakle, razmishljam se da uzmem PALIT GeForce 8600GT Super 512MB DDR3, jer mi je ogranichen fond novtza, zapravo ne zelim da dajem vishe para od toga, 60, 65e.

Da li je iko imao posla sa dotichnom grafikom, koliko bi mogla da vuche struje u stand by rezimu, a koliko najvishe? Da li je u rangu i 3650, ili ne?

Hvala..

Pa ovaj Palit je navodno 63e, sa sve pdv-om, nov. Tako da, samo sam hteo da chujem makar i ohrabrenje za isti.

Nisam trenutno u pozitziji da kupujem 3870, 8800, itsl, ali sam u pozitziji da mashtam o istim (;

A kako to kad je ekspanzija :D Moje misljenje, iz skrinova rekao bih da nema sanse da bude zagtevnija.....Mozda sajderski samo....

Veoma lako. ;>
WoW je i sada zahtevniji nego u vreme kad je izasao, zbog sitnog "sminkanja".
Inace dovoljno je samo da povecaju broj poligona i da predju na PS 3.0 i igra ce biti zahtevnija, a to im je najmanji problem da urade.

Da ne bih otvarao novu temu..

Dakle, razmishljam se da uzmem PALIT GeForce 8600GT Super 512MB DDR3, jer mi je ogranichen fond novtza, zapravo ne zelim da dajem vishe para od toga, 60, 65e.

Da li je iko imao posla sa dotichnom grafikom, koliko bi mogla da vuche struje u stand by rezimu, a koliko najvishe? Da li je u rangu i 3650, ili ne?

Hvala..

E jesi li na kraju uzeo ovu karticu i gde? Ja sam isto hteo da uzmem ovu karticu za 63e u eurolinku, ali sada trenutno nemaju i sada ne mogu nigde da nadjem da ima da se kupi. Tako da sam u ocajanju odlucio da uzmem Palit Radeon 2600Pro Sonic 265 MB DDR3 za 53e isto u eurolink-u. Da li bi neko mogao (ako mu nije smor) da prokomentarise koja je od ovih kartica bolja i koliko?

E jesi li na kraju uzeo ovu karticu i gde? Ja sam isto hteo da uzmem ovu karticu za 63e u eurolinku, ali sada trenutno nemaju i sada ne mogu nigde da nadjem da ima da se kupi. Tako da sam u ocajanju odlucio da uzmem Palit Radeon 2600Pro Sonic 265 MB DDR3 za 53e isto u eurolink-u. Da li bi neko mogao (ako mu nije smor) da prokomentarise koja je od ovih kartica bolja i koliko?

Strpljen spasen !

Ko ceka i doceka !

Jel te neko puskom tera da odma' kupis karticu?

Strpljen spasen !

Ko ceka i doceka !

Jel te neko puskom tera da odma' kupis karticu?

Pa u neku ruku da, doduse ne puskom vec nozem.:D

Kupujem novi komp i bas mi se zuri da sto pre dodjem do njega iz raznih razloga (da sada ne smaram s time). U svakom slucaju posto nisam igrac treba mi neka slabija grafika, ipak ne bih da bacam pare bezveze, pa sam mislio da uzmem neku grafulju koja je dostojna svoje cene. I to je cela prica.

Poslednja izmena:
Nisam uzeo, danas sam mislio da je naruchim iz Eurolinka, ali ako je nemaju, i ja padam u dilemu..

Ne daju mi se pare na grafiku.. niti mi se menja napajanje zarad iste. :/

Kasno prijatelju, mozda bih i uzeo da nisam sada pazario Palit 9600gt.. mnogo me oshinulo po dzepu..

Vrh Dno