Šta je novo?

Koju graficku uzeti?

BaneBane

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2006
Poena
301
Pravim konfiguraciju za igranje 2.8ghz intel, 1gb ram......ali me muchi graficka....koju uzeti da je to do 150-ak evra a da se ne cimam da li ce neka igrica da mi radi lose i da secka?????????????????

Pozdrav!!!

Poslednja izmena:
da li je ploca sa pci-e slotom ?
koristi malo search imas o grafickim mnogo tema..

i to pod hardver pa video karte pa sta da kupim

pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
Poshto nisi prezahtevan, i nisi naznachio da bi sve da igrash na apsolutnom maximumu u visokim rezolucijama, onda ti je Atila K dao savrshen predlog...
Sa 6600gt cesh biti prezadovoljan, kao i sa 7600gs koja je u tom rangu... Na mid podeshavanjima sve ce ti techno raditi. :)

Chinaski je napisao(la):
ja bih pre uzeo X1600pro za AGP, ako ima da se nadje.

Zasto X1600pro??? Cak je jaca i skuplja X1600XT DOKAZANO sporija u vecini igara od 7600GS. I ja sam kupovao grafiku pre mesec dana i dvoumio se izmedju 7600GS i X1600XT ali vec posle 2-3 uporedna testa shvatio sam da je je X1600XT slabija a skuplja kartica. O X1600pro nema sta ni da se prica.

ja sam pre ove u potpisu dugo dugo imao najbudjaviju pci sa 4mb, mozes zamisliti moj haste kad sam konacno skupio kintu !!!
dovoljno dugo sam razmatrao mogucnosti i na kraju uzeo 7600GS.
doduse, jurio sam MSI, ali je niko nema, kao ni GA, pa sam na kraju uzeo Club3D. ne ocajavam za par megahertza OC-a i ustedeo sam 1k5 dinara.
u svakom slucaju 7600GS !!!

Ne znam da se ovde pojavio neki model, ali sam naručio karton Club-3D CGN-GS766 AGP NVIDIA 7600GS 400/800MHz 128BIT 256MB DDRII, očekuje se oko 130-140e krajnja cena. Ako uopšte budu imali za isporuku, pošto je nema na sajtu, samo u cenovniku...

sto ne rece ranije, a ja spremio kesh da kupim stolicu za komp :wall:

E, pa juče im se tek pojavio u cenovniku za distributere, vrlo svež model... a ne nude više 6600GT/AGP, dakle naslednik.

Uostalom, evo šta trenutno Club-3D nudi za AGP slot, koga zanima...

Prilozi

• Club3D.zip
    4.9 KB · Pregleda: 513
Chinaski je napisao(la):
ja bih pre uzeo X1600pro za AGP, ako ima da se nadje.
Има да се нађе у фирми a-maze, ал' реално она је спорија од 6600GT и што је још важније не знамо о којој платформи се ради :d

meni se cini da je AGP X1600pro brza od 6600GT, jer je ovoj memorija setovana na 900Mhz. govorim o default vrednostima, a ne o klokovanju. znam da ne znamo o kojoj se platformi radi, ali samo sam rekao da sto se tice AGP-a valja uzeti X1600pro, utoliko pre sto je jeftiniji od 6600GT AGP.

Chinaski je napisao(la):
meni se cini da je AGP X1600pro brza od 6600GT, jer je ovoj memorija setovana na 900Mhz. govorim o default vrednostima, a ne o klokovanju. znam da ne znamo o kojoj se platformi radi, ali samo sam rekao da sto se tice AGP-a valja uzeti X1600pro, utoliko pre sto je jeftiniji od 6600GT AGP.
Па шта ако је сетована на 900MHz, ако има као што би требало меморију декларисану на 2.0 ns није то никакакв проблем.

kazem ti da govorim o default vrednostima. cak i da su istih performansi, ATI je jeftiniji, i sto je najvaznije ATI je :D (vidi potpis :p)

Poslednja izmena:
Iskreno, ja bih se odlucio za NVIDIA 7600GS

Vrh Dno