Šta je novo?

Koju graficku ~150€

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Sta uzeti od grafickih za pomenutu cenu a shto bi se da kazem lepo uklopilo u konfiguraciju iz potpisa?

Da li uzeti neki Radeon 4850 ili neki GTS250,260 i sl i od kog proizvodjacha?

Poslednja izmena:
Za ~14400 imas Sapphire 4870, ali mislim da je sada pametno kupiti Sapphire 4850 za ~9000 din u firmi na G, da je koristis recimo godinu dana, pa da je kasnije zamenis za neku DX11 kartu.
Ionako imas 19" monitor, pa je kupovina jace karte od ove overkill.
4850 je u rangu sa GTS250, a osetno je jeftinija.

S obzirom da za nekoliko dana stize Gainward 4850 za ~7200 din, za ~14500 mozes da uparis dve takve u Crossfire, a to nije problem za tvoje napajanje.
Ja vise volim jednu jacu single-gpu kartu, ali je ovo neverovatna ponuda, 2x4850 su cesto brze od GTX285.

Poslednja izmena:
Izvini, ne moras uopste da se bacas u dilemu, tvoja ploca ne podrzava Crossfire, nisam na to obratio paznju pre nego sto sam napisao prethodni post.

Al' to nije to, googlaj.

The Hybrid CrossFire is a technology allowing the IGP and the discrete GPU to form a CrossFire setup to enhance the system capability to render 3D scenes

Poslednja izmena:
Nema to veze sa pravim Crossfireom, taj Hybrid znaci da mozes da uparis tu integrisanu sa nekom 64-bitnom grafom (3450, 3470 i sl.) i da one rade zajedno. Smesno, jedna 3850 obrise patos sa njima.
Na zalost, ostaje ti samo 4870, vidim u cenovniku A**m-a PowerColor za ~13500 din, mozda da razmislis o njoj?

Al' to nije to, googlaj.

The Hybrid CrossFire is a technology allowing the IGP and the discrete GPU to form a CrossFire setup to enhance the system capability to render 3D scenes

Videh sad na google :(
Bedak :wall:

Ali nema veze shta je tu je plocu ne nameravam da menjam za sada tako da mi ne gine single gpu

Na zalost, ostaje ti samo 4870, vidim u cenovniku A**m-a PowerColor za ~13500 din, mozda da razmislis o njoj?

Hmm zanimljivo definitivno cu razmislim
Video sam u WiWi shopu sapphire 4870 za 15 000 din

Vrh Dno