Šta je novo?

Hardver Koju grafičku za bluestacks?

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

salevs

Cenjen
Učlanjen(a)
11.04.2018
Poena
115
Hoću klincu da uzmem neku grafičku za 40~50e da može bluestacks da gura.

procesor je i5 2320,grafička hd2000 integrisana, za yt full hd dovoljna ali za bluestacks preslaba,ima i 4 gb ddr3 ram memorije. Napajanje je neko nemam pojma. Šaljem sliku u prilogu. Kućište ima lenovo nalepnicu ako išta znači. Da li će napajanje moći da gura neku grafičku bez dodatnog napajanja?
Za oko su mi zapale gtx 645 i 650 koje daju oko 1700 poena na passmarku.
Za bluestack kao minimum system requirements piše da je potrebna kartica s minimum 750 poena.
Ili varijanta neko napajanje s kupujem prodajem koje ima 6 i 8 pina za grafičku i koju preporučujete za navedenu aplikaciju?

Prilozi

• IMG_20210802_143813.jpg
    IMG_20210802_143813.jpg
    224.7 KB · Pregleda: 20
Da li pored PCI-E slota piše 35W ili nešto slično?

Na tu konfu s 9500gt 512 mb sa otvarao i igrao CSR 2 na bluestacks, na min sve ali je radilo fino.
Sad s gtx 280 1gb malo bolje , ali generalno skoro isto....
Treba ti jos bar 4gb rama ..

Da li pored PCI-E slota piše 35W ili nešto slično?

proverim kasnije pa javljam.
Na tu konfu s 9500gt 512 mb sa otvarao i igrao CSR 2 na bluestacks, na min sve ali je radilo fino.
Sad s gtx 280 1gb malo bolje , ali generalno skoro isto....
Treba ti jos bar 4gb rama ..

uzeo bi 2x4GB nije ni to problem. kad se stavi sve na papir ulaganje oko 70-80e, što za grafiku,što za ram i eventualno neko jače (polovno) napajanje pa za te pare bolje da mu uzmem PS3 ili šta već predložite....

klasičan oem foxconn. trebalo bi da normalno podržava 75w kartice.

IMG_0299.jpg

ako nađeš neku koja ne zahteva kabl, najverovatnije će da radi

Imam 2 joypada na usb, da li je pametnije uzeti gtx1050ti ili ps 3?
Nešto se zagrejao za ps3 Vidim da je oko 100e na kp isto kao grafička...
Jel 1050ti mnogo jača od grafike u ps3?
Ne bi mi bio problem i da uzmem grafičku i ps3 emulator i udri samo ako je razlika u korist grafičke...

ne znam šta podrazumevaš pod PS3 emulatorom. ako je u pitanju neki program za računar, cenim da će ti trebati barem i7 novije generacije.

matori PC ili PS3? ako je samo zbog igranja, onda PS3

rpcs3 emulator je postigao nezamisliv napredak u proteklih godinu dana.

radi odlično i na xeonima 771, bez AVX instrukcija. Tvoj procesor i grafika će to gurati perfektno.

inače, i5 + 1050ti+ 8gb ddr3 je svemir u odnosu na gtx 7800 + toshiba cell+512mb XD rama
žestoko si se zaebo ako uzmeš ps3, mrtvu konzolu, sa veoma ograničenim mogućnostima

Poslednja izmena:
Upravo sam mislio na RPCS3
Ovaj poslednji post mi je trebao. Nisam znao da uporedim konfiguraciju PS3 s računarom koji bi budžio. Uzeo bi 1050ti bez dodatnog napajanja i eventualno 2x4 gb DDR3 i vozi

Nazad
Vrh Dno