Šta je novo?

Koju grafičku da kupim_

mikihog

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam Msi kt400, 2500+, Kingston 1gb. MSI 5900fx
Koja grafiicka je najbolja za ovu konfiguraciju, i kolikon FPS-a bih sa karticom koju predlazete otprlike imao u CONDEMMED-CRIMINAL ORIGINS, ili u BETTELFFIELD 2?

mikihog je napisao(la):
Imam Msi kt400, 2500+, Kingston 1gb. MSI 5900fx
Koja grafiicka je najbolja za ovu konfiguraciju, i kolikon FPS-a bih sa karticom koju predlazete otprlike imao u CONDEMMED-CRIMINAL ORIGINS, ili u BETTELFFIELD 2?

Brate, to sto imas nije toliko lose za tu konfiguraciju. E sad ako bas hoces da bacas pare, malo ti je izbor suzen posto je ploca kao sve ostale Athlon ploce, AGP a ne PCIExpress.

Izbor: ako nadjes polovnu Radeon 9800pro (80-tak evrica) ili 6600GT AGP (110-120 evrica), to ti je to. Inace, za sada najbolja ali sigurno i prilicno skupa kartica je 7800GS AGP (ne znam cenu, toliki je raritet)...

Sa bilo kojom od njih bi BF2 lepo isao u 1024x768, a sa ovom poslednjom sigurno i u 1280x1024.

Poslednja izmena:
Club-3D GF 7600GS AGP за ~125е, a ако немаш тол'ко кинте да издвојиш и не плашиш се половног онда се слажем са M_M.

Poslednja izmena:
Mislim da je bolje da tera 1024 sve odvrnuto nego 1280 i da smanjuje detalje a za Battlefield mu treba i jos malo rama za 1280 ;) Ne leti to bas tako dobro.
Ostalo se slazem oko grafike, 7600GS ili nesto polovno, zavisno od cene. Ja nebih uzimao nista slabije od 6600GT ako mislis da se naigras. Meni se Battlefield 2 nije bas najbolje ponasao na 6600GT u 1024 ali to sam JA. Condemned nisam ni probao na 6600GT ali on je jos zahtevniji mada ti tu i ne treba 60fps.

Jel vredi ovo

Jelm dobar pazar da uzmem ovo polovno za 110 evra:
Msi NX6600GT VIVO sa Infineon DDR3 memorijom

Hoce li biti primetnog pobolsanja?
Jos nesto, za koliko da ponudim svoju MSI 5900fx? Ne znam upste koliko koasta nov,, nnema ih, pa ne mogu da odredim cenu.

9800-ka ce ti lepo odraditi posao za 80-tak Eur ili za 20-tak vise 6600GT, mislim da je sve preko toga bacanje para.

mikihog je napisao(la):
Jelm dobar pazar da uzmem ovo polovno za 110 evra:
Msi NX6600GT VIVO sa Infineon DDR3 memorijom

Hoce li biti primetnog pobolsanja?
Jos nesto, za koliko da ponudim svoju MSI 5900fx? Ne znam upste koliko koasta nov,, nnema ih, pa ne mogu da odredim cenu.

kada si vec spreman da das 110 evra za polovnu 6600 gt, dodaj jos 15 i kupi 7600gs, i dobijes lepo novu karticu sa 1-3 godine garancije...ne brines....

meni je juce npr. crkao polovan 6600gt i nemam garanciju.... pa ko me j*be kada sam se stekao za sitnu kintu...sada cu da guram gf4 dok se ne skupi lova...

za tvoju karticu mozes da trazis od 50-60 evra....

Vrlo je cudno da ti bf2 ne radi zadovoljavajuce na toj konfi.
Posto sam probao bf2 na istoj makini (dobro nf2 ploca jedino) i radilo je jako fino u nekim med. setovanjima.
Zamenom 5900 za 9800 neces mnogo dobiti, to su karte koje je trebalo da budu ista klasa, i jesu, samo se 5900 malo slabije snalazio sa shaderima :)

Sad je na tvom mestu ne bih ulagao nista nego skupio da zamenim plocu cpu i grafiku :)

?

igor2 je napisao(la):
Zamenom 5900 za 9800 neces mnogo dobiti, to su karte koje je trebalo da budu ista klasa, i jesu, samo se 5900 malo slabije snalazio sa shaderima :)
QUOTE]

Tesko da su 5900 i 9800Pro ista klasa !

Fokusirao sam se na ovu karticu
Asus EN7600GT/2DHT/256M/A

Samo mi javite hoce li ovo raditi u punoj snazi na mojoj konfiguraciji?

Dark Angel je napisao(la):
Tesko da su 5900 i 9800Pro ista klasa !
Trebale su da budu!!! To je istina. Samo se tu NV nesto za*ebala u racunici pa je 9800Pro sio ko blesavu. *** 4 pipe-a samo je premalo. Cela 5 serija je bila losa. Ispade da je 5900 bio u klasi sa 9600xt od koje je bio jaci. Vozio sam 5900XT i Falcon me je mlatio sa C3D 9800SE otkljucanom u PRO koja je radila na cockovima XT-a :d

I ja kapiram da covek ima AGP pa zato i kazem 7600GS sto moze da nadje...
A on ni vise ni manje na 7600GT PCI-E

mikihog je napisao(la):
Fokusirao sam se na ovu karticu
Asus EN7600GT/2DHT/256M/A

Samo mi javite hoce li ovo raditi u punoj snazi na mojoj konfiguraciji?

Nazalost, neces ni stici da vidis kako bi to izgledalo, jer nemas plocu sa PCI-Express slotom, a ta kartica ne postoji u varijanti za AGP slot koji je na tvojoj ploci :(

bojsa je napisao(la):
Verovatno je greska....

Video sam je kod vise firmi. Ima Gigabyte, Asus, MSI...
Mozda su svi izgresili. Nazvacu ih, pa cu vam javiti
Ako nema, uzecu najverovatnije 7600gs, da me malo zakrpi dok ne dodje vreme za menjanje cele kongfiguracije.

?

colt je napisao(la):
:D Pomesali ste oznake! 9800Pro i FX5900Ultra su u istoj klasi, a ne FX5900 i 9800Pro :)

Nismo nista pomesali !
ovde niko nije pominjao ultru ?!?!!
odkuda tebi to sad ?

7600gt Agp још није изашла ни у свету, а камоли код нас тако да ви што се трипујете престаните :d

apocalypse je napisao(la):
7600gt nema u agp varijanti...
preporucujem 7600gs ali iskljucivo sa ddr3 memorijom!

A gde da nadje 7600gs Agp varijantu sa ddr3 memorijom?

mikihog je napisao(la):
Kako ne postoji? Ima je u ponudi na www.pcberza.co.yu . Kosta oko 190 Evra.

Naucices vrlo brzo da to sto pise na pc berzi uglavnom nema veze sa mozgom... I ja bi se vrlo obradovao da zaista imaju 7600gt Agp ali... No bas nazovi da proveris i javi sta si uradio

Poslednja izmena:
Jedino ako bi nasao neki polovni 6800GT za neku povoljnu cifru, inace sve slabije 6800 se ne isplate s obzirom da su polovne...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno