Šta je novo?

Hardver Koju Belu mehanicku tastaturu?

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

monique90

Poznat
Učlanjen(a)
05.10.2023
Poena
30
Pre neki dan sam kupila Logitech G102 beli mis, imam tastaturu AULA crnu mehanicku sa black switch, oduvek sam htela da imam beli mis i tastaturu sa roze svetlom, ali kada sam kupila tastaturu imala sam crnog misa pa sam kupila crnu tastaturu, sad bih kupila neku belu ali da switch-evi budu nekog tipa kao black switch, i ako bi finish polastike bio matt ili satin to bi bio vrh. Ja sam malo gledala po netu ali nista nisam nasla, sve su sa plavim ili crvenim switch-evima, ako neko ima malo iskusniji da mi preporuci neku to bi bilo super. PC koristim za gaming 80% i 20% za posao. Hvala unapred.

Da li ti je bitno odakle kupujes? Da li mora u radnji da bude ili moze sa Alija, od Madjara itd? Za Black switch jedino da gledas da bude hotswap varijanta pa da se stave switchevi posle.

I koja ti odgovara velicina, koju svotu novca bi mogla da se potrosi?

Da li ti je bitno odakle kupujes? Da li mora u radnji da bude ili moze sa Alija, od Madjara itd? Za Black switch jedino da gledas da bude hotswap varijanta pa da se stave switchevi posle.
Moze od bilo gde, moze i polovno ako je ispravno.
I koja ti odgovara velicina, koju svotu novca bi mogla da se potrosi?
Moze i sa numerackom a i bez, budzet mi je nekih 50e.
Malo su mi skupe te, ja bih do nekih 50e

Mozda nesto ovako:

Ako je vise za gejming, onda ti i ne treba full size. Pogledaj jos na Aliju, ima tamo solidnih tastatura. Za black switch ces morati da izdvojis jos para.

Malo su mi skupe te, ja bih do nekih 50e

@stefanelos

Sta sve moze da pokazuje displej na prvoj tastaturi, i koliko recimo kosta set nekih pristojnih a jeftinijih kapica za nju.

Ovo nije mehanicka tastatura i nije bele boje.

@delboy

Moze sve i svasta, u sustini od sata do gifova.

Sto se tice kapica, zavisi ko sta voli, recimo oko 25e ima lepih setova. Mada ja mislim da ona dolazi sa svojim kapicama.

Nadam se da sam iole pomogao.

Nazad
Vrh Dno