Ok. Odlucio sam se za Palit posto vidim da je svi hvale. Jos me zanima ako ne nadjem Sonic jel ok da uzmem "obicnu"?
Hvala svima na odgovorima.
Sada ce me mnogi kritikovati ali uzmi obicnu umesto Sonic varijante, to sto se Sonic moze bolje kloknuti i sto dolazi sa malo brze kloknutim procesorom i memorijom tesko da ces primetiti.
Sto bi te kritikovali? Sigurno nije realno da koji KHzkloka kosta po 15-tak evra vise.
Nista lakse nego povuci klizac u Riva tuneru i eto ti Sonic-a za manje para.![]()
Pa zato sto je to stvar prestiza ovde da se ovde uzima sve naklokovano do maximuma, moj drug je uzeo obicnu i bez problema je kloknuo isto kao sto jedan drugi klokuje Sonic+ varijantu, ali mislim ko ce primetiti 25 mhz za Gpu i 30-40 mhz razlike za memoriju.
Slažem se, ja takođe imam običnu ali sa onim plavim hladnjakom, bez problema radi sa klokovima iz profila.
U principu treba uzeti najjeftiniju kartu koja se može naći (Palit), a onda joj staviti accelero i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari