Šta je novo?

Koju 6600gt pci-e

• Začetnik teme Začetnik teme Slaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Kontao sam uzimati neki 6600gt pci-e , pa me interesuje kji model, kojeg proizvodjaca, jer su razlike u cijeni vrlo male.

Gainward

best buy je MSI 6600 diamond,kosta 165€,a ima gddr3 memoriju,samo joj teba podici klokove na nivo 6600GT

pa ja ovu dobijem za tu cijenu, jer sam iz Banja Luke, a uzimao bih u Zagrebu, pa kad odbijem pdv, izadje me jos jefnijije (nekih 5 eura 😀)

onda je tamo diamond jos jeftiniji,ovde su 6600GT 180€ pa navise

Imas u BL sada HG-spot prodavnicu tako da ne moras daleko po Gainwarda !!!

ma znam, bio sam kog njih, pozitivno je sto su otvorili, sve sto imas u ZG, imas i kod njih, ako nemaju stize i Zg-a za 7 dana ,al nemaju Gainward 6600gt ni jednu verziju.

Slaven je napisao(la):
ma znam, bio sam kog njih, pozitivno je sto su otvorili, sve sto imas u ZG, imas i kod njih, ako nemaju stize i Zg-a za 7 dana ,al nemaju Gainward 6600gt ni jednu verziju.

A sto mora biti bas Gainward?

Slaven je napisao(la):

Uzmo ovu i neces pogresiti a ima je na lageru,sad sam bio kod njih.
VGA PCI-E LEADTEK, WinFast PX6600 GT TDH, Geforce 6600 GT, 128 bit, 128 MB, tv-out, DVI = 1.436,00kn ( ako je izvuces bez PDV-a uradio si posao)!!
...........................................................
Ako dolazis u Zg onda ovu ( u Linksu ):

AGP Galaxy, geforce 6600gt, 128 ddr3, dvi, tv = 1.318,43 Kn, strasna karta.

Ispravka !!!!

Galaxy je isto PCI-E !!!!!!!!!

ma ne mora bas biti gainward, a gledao sam na tomshardware, postize cini mi se najbolje rezultate iz svoje klase.

btw
galaxy, kakve su to kartice, jer nisam prije cuo za njih?

bymax pomazi

Slaven je napisao(la):
ma ne mora bas biti gainward, a gledao sam na tomshardware, postize cini mi se najbolje rezultate iz svoje klase.

btw
galaxy, kakve su to kartice, jer nisam prije cuo za njih?

bymax pomazi

Postize najbolje rezultate zato sto je overklokana.
Taj isti overklok mozes i ti dostici sa bilo kojim drugim GT-om.
Ja sam Leadteka dizao na 580/1150 bez problema.

Nazad
Vrh Dno