Šta je novo?

Koju 6600gt AGP i gde?

sveti sava

Čuven
Učlanjen(a)
20.06.2003
Poena
620
Koju 6600gt AGP da uzmem, gde ih trenutno ima i po kojoj ceni?
Unapred se zahvaljujem za svaki info!

poz.

Nemoj ni slucajno da uzimas MSI-a ja dnas uz`o NX6600GT i nece da mi radi kako treba,gotovo uopste ili valjaju pokvarene karte ilij a ne znam sta....A izgleda da ce zbog toga tamo neko i pi..i da dobije.

kowalski je napisao(la):
Nemoj ni slucajno da uzimas MSI-a ja dnas uz`o NX6600GT i nece da mi radi kako treba,gotovo uopste ili valjaju pokvarene karte ilij a ne znam sta....A izgleda da ce zbog toga tamo neko i pi..i da dobije.

To je tebi zapao los primerak. Inace MSI 6600GT su odlicne karte.

Da, los primerak najverovatnije... Jednostavno je zameni za drugu i verujem da neces imati nikakvih problema. Imam i ja tu MSI 6600GT ViVo AGP i radi k`o sat :) (cuk cuk cuk, da ne cuje zlo ;) ) A sto se tice Club 3D, nju ima jedan moj kolega i za sada je veoma zadovoljan sa karticom, a na njih ide i 2 godine garancije, sto uz nesto nizu cenu od MSI na koje ide 1 god (i ako ti ne treba video in koju MSI ima) moze predstavljati zaista fin izbor... Kada sam ja uzimao svoju 6600gt agp, mogao sam da biram upravo izmedju 2 navedene kartice, a msi model mi se nekako ucinio robusniji pa sam se odlucio za njega (malo je skuplji al je ViVo sto mi trenutno i ne treba bas, al nece se baci :) )
Za Club 3d pogledaj na www.imtel.co.yu - mislim da ih oni i uvoze a za MSI idi na www.mbsoft.co.yu - mislim da oni i uvoze msi, mada se kartica naravno moze kupiti i na drugim mestima.

Poslednja izmena:
pazario club3d 6600gt.
malo sam se neprijatno iznenadio kad sam ukljucio farcry, sve zeleno a nisam pio tuborg pre toga... patch je popravio stvar. E ovo cesta pojava sa igricama ili sta?

poz.

sveti sava je napisao(la):
pazario club3d 6600gt.
malo sam se neprijatno iznenadio kad sam ukljucio farcry, sve zeleno a nisam pio tuborg pre toga... patch je popravio stvar. E ovo cesta pojava sa igricama ili sta?

poz.

Nije, Far Cry je igra stara ~2 godine (iako je i dalje krajnje primamljiva)...

abacus je napisao(la):
Izvinjavam se,ali na na MSI VGA karte vazhi garantni rok od 3 godine.
Inache posedujem MSI 6600GT VIVO i za sada nemam primedbi.

Bogami, ja moju kupih u MB softu (a oni su valjda i uvoznik zar ne?) i bas sam sada pogledao garanciju i lepo pise 12 meseci.

I ja sam kupio u MB softu istu karticu i garancija je 12 meseci!
Inace kartica je zakon!!!! Mada nije bila losa ona v9570 sto sam imao!

Da ne otvaram novi topic, imam par pitanja, graficka je 6600gt, vozaci poslednji 81.98:

1. U odnosu na prethodnu graf. ti4200, npr. u counter-u, nekako sve vuce na zelenkasto, bas je razlika u odnosu na ati9600xt koji gledam uporedo
2. Da li treba nesto podesavati u vozacima/igrici da bi igrice tipa farcry, q4, doom3 izgledale bolje itd.

thanx unapred

Pa pravo da ti kazem, mislim da to bas i ne bi trebalo da se dogadja... Doduse nisam ni probao na ovoj MSI 6600gt nista od tih relativno starijih igara, al` zaista ne vidim razlog zasto bi slika na svima njima "vukla" na zelenu boju. Kakva ti je slika na ovim novijim igrama i u svakodnevnom radu?
A kao sto sam vec i pomenuo, ima moj kolega Club 3d 6600gt agp i kod njega zaista nisam primetio da nesto nije u redu sa bojama - video sam kako izgleda WoW, GW i F.E.A.R na njegovoj masini i sve deluje totalno ok.

desktop normalan, farcry zelen ali posle patch-a normalna, i counter izgleda ok, ali kazem ti, u odnosu na ati9600xt, primetna je razlika. Tamo boje vuku na malo braon, crvenkasto (dust recimo) a kod mene na zelenkasto...

Pa zaista ne znam sta bi to moglo biti...Sto se samih boja na razlicitim karticama tice nikada nisam drzao dva kompa jedan do drugog pa uporedjivao u realnom vremenu :) tako da ako te razlike i postoje verovatno ih nisam primetio, al me opet cudi da su tako ocigledne kako ti kazes... Cale recimo na svom kompu ima 9550ge, komsija 9600xt, drugi komsija nvidia 5900 i sl i ja licno do sada nisam primetio da postoje neke primetne razlike u prikazu slike na pomenutima karticama.

E sad sto se Far cry-a tice to jeste starija igra a i meni je svojevremeno pravila probleme (na mocnoj 128bitnoj 5200 koju sam tada posedovao :) )dok nisam stavio patch - a koliko me secanje sluzi pravila je probleme uglavnom sa nvidia karticama.

Nazad
Vrh Dno