Šta je novo?

Kućna multimedija Koji zvucnik do 400e?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Tomsast

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2023
Poena
50
Trenutno posedujem Sony HT RT3 5.1 600W sistem.Isti su zaista ok ali im fali bas koji je nedovoljno snazan. Hteo sam malo da se obnovim pa me interesuje da li je kupovina nekog zvucnija tipa LG ON9 ok kupovina, da li mozda neko ima bolji predlog?

Inace zvvucnij bi bio za dnevnu sobu, tv, ytube, netflix hbo i ostala druzina, spotify...

Pogledaj neki od JBL-a iz PartyBox serije, gotovo u svakoj klasi dominiraju. Ja imam PartyBox 310 i prezadovoljan sam mada je za dnevnu vjerovatno overkill ako nije za žurke. Za 400e (i ispod) imaš model 110, odličan takođe i taman je indoor zvučnik, dovoljno glasan.

Ako ti je stalo da praviš karaoke, onda nemam predlog. Ako ti treba klasičan woofer, onda gledaj neki hifi tipa JBL Stage 100P, ili Polk Audio PSW 10e. Za razliku od plastičnih igračaka, dobićeš kvalitetniji zvuk

Je l si našao neki da si zadovoljan? Gledam nešto da uzmem za istu potrebu

Pogledaj neki od JBL-a iz PartyBox serije, gotovo u svakoj klasi dominiraju. Ja imam PartyBox 310 i prezadovoljan sam mada je za dnevnu vjerovatno overkill ako nije za žurke. Za 400e (i ispod) imaš model 110, odličan takođe i taman je indoor zvučnik, dovoljno glasan.
Vidim imao si 100 ranije
Da li mozes da napises za i protiv 100 vs 310
Da li vredi razlika u ceni.
Vidim na JBL sajtu je 100 i dalje aktuelan.

Ja imam JBL Xtream 2 pa razmišljam kada tako negde idem da i da samo dodam jos 100 koji je jeftiniji ili da prodam ovaj i uzmem 310.

Oni valjda mogu da rade u paru ako sam dobro shvatio da JBL ima to neko povezivanje.

Tek sad ovo vidim, sorry.

Stotka je odličan zvučnik, posebno za indoor varijante ali outdoor, i to ne mislim na nekoj terasi, uvali, nego baš na otvorenom, čistini, ne može da se poredi sa 310. Isto kao što recimo Xtreme ne može da se poredi sa 100 u bilo kakvoj situaciji. :)

Baš prije neki dan sam imao neko okupljanje, ponio 310 u kafani, bilo nas je oko 20-ak i nije falilo snage niti jednog momenta, svi su bili oduševljeni. :)
Takođe ga krasi odlična baterija (bolja nego recimo kod 300 modela) tako da gotovo da mane nema sem gabarita. Dosta je gabaritan, težak, nije baš otporan na ogrebotine i ako ti padne (kao meni recimo) zna poprilično da se nagrdi, posebno ako je pad na mrežicu. (mrežica je fiksna i ne može da se skida), pofino sam se namučio dok je nisam vratio u normalu.

100 je mnogo kompaktniji za nošenje, 310 barem po meni vrijedi svaki dinar razlike ali opet kažem sve je stvar potrebe, za koji broj ljudi u prosjeku i slično....

Ako te još nešto zanima, pucaj... :)

Nazad
Vrh Dno