Ne zanimaju me sustinske razlike, samo gabaritne![]()
Razlika je par stotina MB, probano.Ako neko zna neka napise, razliku u velicini instalacije Win 7 Home Premium i Ultimate 64-bit? Koliko vise prostora na HDD zauzima Ultimate?
@exste
Mnogo ti zauzima Win7+Skyrim. :trust: Ja imam Win7 HP x64 + sav taj softver koji si nabrojao, + Oblivion (zauzima 8GB). Sve to zauzima 26GB, ne znam koliko Skyrim zauzima, nisam ga instalirao.
Kod mene je C: sada na 50 GB a imam instaliran samo skyrim i sve pratece aplikacije koje koristim, office, playeri, sotware od uredjaja, aplikacije za rad sa dokumentima, muzikom i ostali slican sotware. Backup file svezeg windowsa sa driverima i osnovnim pratecim aplikacijama za uredjaje i medije iznosi 16.7 GB kod mene (Acronis True Image Home 2011).
20 GB je minimum requirements za W7 64bit Ultimate.
U normalnom radu moras da racunas na bar 50 GB za potpunu funkcionalnost svega instaliranog.
Kod mene je C: 5.5 GB. Na particiji su windows 7 ultimate i jedan hd film
LOL aj i ja da se upisem..milenium
ova tema se javlja na svakih 2 nedelje![]()
koristim samo image za vracanje na fresh instal, daleko mi je konfornije nego da iznova sve instaliram. Acronis ima odlican recovery manager koji napravi secure zone FAT 32 particiju gde smesti backup file (moze i na bilo koju postojecu ako necete na secure zone) a sama aplikacija se smesti u boot tj. rezervise posebno mesto na hdd-u sa kojeg aplikacija moze da se digne pre starta win-a odmah nakon boot-a, uzme malo od prostora ali zanemarljivo u odnosu na funkcionalnost koju donosi. Ovo narocito pomaze kada win totalno prsne a i ne treba aplikacija na usb-u ili cd-u kojom bi se vratio image...jedina opcija da ovako nesto rikne je da hdd fizicki prsne ...pu pu pu![]()
Jel backup pravis nakon instalacije osnovnih drivera ili kada je bas fresh install bez icega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari