Šta je novo?

koji windows da odaberem

jerichon

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2009
Poena
319
Moj problem je sledeci.
U windowsu vista 64, ili windows 7 64 imam problem sa zvukom. Zvuk mi prekida, kasni, pucka, zaista iritirajuce. Menjao sam i zvucne kartice, drajvere ali ista stvar.
Dok u windosw xp 32 bitni, te probleme nemam. A inace zvucna mi je creative 5.1 i realteck integrisana. Na obe imam isti problem.
Tako da sam definitivno resio da promenim windows.
Mislio sam da predjem na xp ali on mi prepoznaje samo 3,2 giga od ukupno 4, Ali razmisljam o xp 64 bita posto sam cuo da on prepoznaje svih 4. dali neko ima iskustva sa njim. Ili eventualno sa vistom 32 ili widows 7 32 bita.
-I druga stvar, Sta ja gubim ako predjem na vistu ili windows 7 32 bitni, za razliku od 64 bita.
Hvala vam puno unapred

Moj problem je sledeci.

-I druga stvar, Sta ja gubim ako predjem na vistu ili windows 7 32 bitni, za razliku od 64 bita.
Hvala vam puno unapred

bas nista ne gubis sa w7 32bit... tj gubis sto ce da ti "vidi" 3.2 umesto 4gb... kad oduzmes onu memoriju koju u startu 64bitni os zauzme vise od 32bitnog, na istom si...

Neces puno da izgubis instaliranjem Win 7 32bita, mada postoji verovatnoca da ce se ponavljati pucketanje. Ako se ponovi, instaliraj Windows XP 64bita i uzivaj :D

Instaliraj XP x64. Ja ga vozam vec par godina i super je....
Mada, za igre i nije pametan izbor. Dosta igara radi (kao i najnoviji F1 2010) ali ima neka koja bas nece.
Od programa jedini problem je bio najnoviji After effects CS5 koji odbija da se pokrene, jer trazi noviji windows.

WinXP 32bit, ako imaš sve drajvere. XP 64bit koristi samo ako ti treba za neke specifične potrebe.

Moj predlog ti je definitivno 7 32bit. :D
Jer zaista je glupo da na jakoj mašini držiš xp.

32 bitni sitem bio on xp ili 7 će "videti" samo 3 GB

Moj predlog ti je definitivno 7 32bit. :D
Jer zaista je glupo da na jakoj mašini držiš xp.
Zašto je glupo? Koje su to realne prednosti 7 u odnosu na XP? Ja imam i jedan i drugi (imao sam i Vistu) i ne vidim nikakve bitne prednosti - sve je to obično vrlo slično.

pa w7 je brzi i stabilniji sistem od XP-a

Ljudi ovo nije tema xp vs 7 već šta čovek da odradi kako bi mu proradio zvuk i d ali da menja os zbog toga

pa w7 je brzi i stabilniji sistem od XP-a

:laugh: :smash:

@ Kritika: tvoja Kritika je na mestu :) Ali, ako čovek u prvom postu kaže da je menjao zvučne kartice i drajvere, i da samo sa XP 32bit nema problema, po mom mišljenju, rešenje se samo nameće ;)

Jel imas tv karticu?
Imao sam isti problem
kada je tisina u pozadini se jedva cuje dosadno pucketanje.
Koja creative kartica je u pitanju?
Meni je realtek disejblovan odma po kupovini a sa AudygijemSE nisam imao problema pod Xp-om 64.
Jedino je win 7 i AudSE nevole bas (nerade sve opcije).

Prilozi

• win7 32 bit.JPG
    win7 32 bit.JPG
    17.3 KB · Pregleda: 42
Vrh Dno