Šta je novo?

Koji Windows da instaliram ?!

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Doslo je vreme da sredi svoj komp e sad sa toliko para koliko imam sklepao sam nesto ..
Sta sam menjao !

Sa TT Sharka >> Na modovan Chieftec sa benc-a sam trgovao
Sa LC 550W >> Na CFT-650-14CS
Sa 8800gtx >> Na 2X4870 2GB DDR5
Sa 2x2gb geil 1033 >> Na 2x4gb Kingston Hyper 1600

Nisam imao para da menjam plocu i procesor a ni hardove .. to ce ostati za neku drugu priliku a kad bi vam rekao za koliko para sam uspeo ovo da zamenim ne bi mi verovali ..

E sad mene interesuje koji OS da ja stavim da meni ovo sve radi kao podmazano ..
Do sada sam picio xp 32bit-a ali on nevidi vise od 3.2gb koliko ja znam ..
Znaci da li preci na neki 64bitni ? Koji ? Win 7?

Nisam nesto jako zahtevan ..

Otprilike ovako nesto

Muzika >> Winamp (jako malo )
Filmovi >> Kmplayer (malo vise )
Igrice >> Instaliram izigram obrisem .. (lp2 desus i tako to) + wc3 + c&c ra , yr , 2
I neki osnovni programi ..

Cpu-z , Gh , everest , torrent , nero , moffice 2010 i td...

Sta instalirati ? :-devil-:

Win 7 Home Premium X64

Win 7 Ultimate x64, mislim da je jedan od najboljih windowsa koji je dosada napravljen.

+1 za Windows 7 Ultimate 64bit.
Njega instaliraj i bog da te vidi. :)

Hvala vam .. onda defintivno se odlucujem za Windows 7 Ultimate 64bit

Možeš slobodno i da staviš Win 7 Home Premium X64 , ne dobija se baš puno instalacijom Ultimate verzije, samo ti jede više memorije. Nek me ispravi neko, možda grešim.

Nije bitno koji edition,samo nek je win7 x64

Možeš slobodno i da staviš Win 7 Home Premium X64 , ne dobija se baš puno instalacijom Ultimate verzije, samo ti jede više memorije. Nek me ispravi neko, možda grešim.
Ma dobro sa 8gb hypera kingstona mislim da se to nece osetiti .. a imam i 2x2 geil-a u fioci ako bas zaskripi..

Ma dobro sa 8gb hypera kingstona mislim da se to nece osetiti .. a imam i 2x2 geil-a u fioci ako bas zaskripi..

Ako ti komp sluzi samo za ono sto si naveo, nece ti memorija nikada zafaliti cak i da si ostao na 2x2Gb...

Istih su perfomansa i isto trose memoriju ;)

Poslednja izmena:
Definitivno win7, moze i 32bit i 64bit, ako imas vise od 3gb rama definitivno win 7 64bit, nebitno koja je edicija, moze ultimate npr. Pozdrav

Kako imaš više od 4GB memorije odaberi 64 bitnu verziju mada s ei 32 bitna može naterati da radi sa više memorije ali da nekomplikujemo.

A koju konkretno ediciju ćeš odabrati zavisi od novca koji si spreman da izdvojiš ili pak od želja, inače poređenje edicija imaš ovde:

http://windows.microsoft.com/sr-Latn-CS/windows7/products/compare

Nazad
Vrh Dno