Šta je novo?

koji wifi usb provereno radi na ubuntu 12.04 lts?

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
koji wifi usb da kupim za ubuntu 12.04 lts, znaci da ga automatski prepozna i da mogu bez bilo kakvog podesavanja da pristupim netu (komsije nisu blokirale pristup, meni treba zbog updatea i ponekad surfa). pre sam bez problema koristio sa lapa ali sada posto imam desk ne znam koji radi provereno i da li imaju ti wifi usb-ovi bolji ili slabiji domet od lapa... svaka informacija je vise nego dobrodosla. pozdrav

koji wifi usb da kupim za ubuntu 12.04 lts, znaci da ga automatski prepozna i da mogu bez bilo kakvog podesavanja da pristupim netu (komsije nisu blokirale pristup, meni treba zbog updatea i ponekad surfa). pre sam bez problema koristio sa lapa ali sada posto imam desk ne znam koji radi provereno i da li imaju ti wifi usb-ovi bolji ili slabiji domet od lapa... svaka informacija je vise nego dobrodosla. pozdrav

pozdrav, bilo koji sa atheros chipom! konkretno ja imam tp-link TL-WN422G v2 (802.11g [Atheros AR9271])
koji je usb 2.0 wifi dongle, produzni i npr antena od 5/8dbi mogu vani itd ;-) kostao je oko 1200din..
provereno radi od fedora 15+ kao i na 12.04

za desktop varijantu takodje atheros, mislim da nisam imao ovu al bi trebalo da radi
TP-Link TL-WN350GD 54Mb/s wireless 2.4GHz PCI kartica Atheros čip 100mW (20dBm), RP-SMA antenski konektor

Poslednja izmena:
Vrh Dno