jer si probao mozda netflix us na ip varnish ili zbog placanja sa gift karticama preko turske meni izbacuje na express vpn na nekim serverima onu geoblock poruku a na nekima koristite vpn.Sreca sto sam uplatio mesec dana a i uradicu refund.
SurfShark radi samo sa IP adresama koje pocinju sa 37._.Nord ne radi već neko vreme sa EON TV aplikacijom, za ostalo je ok...
Baš povoljno, samo su korisnici ovde u temi pisali da i SurfShark od nedavno zeza na EON TV-u?![]()
Da li je neko probao VPN UNLIMITED, takodje na pomenutom sajtu ima pretplata na 3 godine za 40 eura? NordVPN je poceo kod mene od kraja januara da blokira. Isprobao sam na sve nacine da osposobim aplikaciju, ali dzaba. Ne mogu da verujem da mogu da se izbore sa Netflixom i drugim daleko jacim aplikacijama, a da ne mogu da rese EON. Verovatno to zavisi i od trzista, ne bi se toliko cimali oko EON-a.Ne bi da placam pretplatu za neki novi VPN, ako uskoro i oni budu banovani. Postoji trenutno samo opcija da se aktivira neki bosanski server, onda vecina srpskih kanala rade.
Da li je neko probao Keep Solid VPN UNLIMITED, takodje na pomenutom sajtu ima pretplata na 3 godine za 40 eura? NordVPN je poceo kod mene od kraja januara da blokira. Isprobao sam na sve nacine da osposobim aplikaciju, ali dzaba. Ne mogu da verujem da mogu da se izbore sa Netflixom i drugim daleko jacim aplikacijama, a da ne mogu da rese EON. Verovatno to zavisi i od trzista, ne bi se toliko cimali oko EON-a.Ne bi da placam pretplatu za neki novi VPN, ako uskoro i oni
SurfShark radi samo sa IP adresama koje pocinju sa 37._.
Tako što ta provera gde briše / sakrivaju CBR opcije proverava da li je tip konekcije "WiFi" a kad je dignut VPN tunel Android OS vrati da nije tip konekcije "WiFi" nego nešto drugo.Nije mi jasno kako ali ga tretira kao da je na mrežnom kablu.
instalirao upravo, ali nema SrbProbaj kako radi ClearVPN. Besplatan je premium do 15. marta.
Brave’s Firewall + VPN service is available for 10$/month, or 100$/year (annual plans for desktop purchases are coming soon). With five supported devices per account, you can protect each device for less than 2$ a month.