Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Postoji li besplatni Vpn za Srbiju? Trenutno sam u Grckoj , ne radi mi EON bez VPN-a.
Urban VPN, ali nije baš najbezbedniji. ***, koliko para toliko muzike, bolje opali neku pretplatu na mesec dana i budi miran.

Urban VPN, ali nije baš najbezbedniji. ***, koliko para toliko muzike, bolje opali neku pretplatu na mesec dana i budi miran.
Instalirao sam add on za chrome, nema Srbije ali radi mi EON kad izaberem Hrvatsku. Hvala. Mogu da ispratim jos jedan MotoGP vikend.

Pitanje: Da li se VPN može podesiti na ruteru da samo na TV bude upaljen VPN a ostali uredjaji koji su na tom ruteru povezani da nema VPN? I da li to može na ruteru od operatera ili mora neki drugi ruter?

Na nekim ruterima moze da se kreira zaseban AP sa VPN podešavanjima za neku zemlju po izboru alI samo neki VPN programi podržavaju takva setovanje. Adguard konkretno ne ali Unlimited VPN da. Ja sam napravio sa Unlimitedom i TV sam kačio na taj AP da gledam npr EON ali onda imaš problem što ti npr HBO ne radi kroz VPN. U svakom slučaju može da se napravi. Mislim da imam podešavanje negde za TP Link ako ti bude trebalo kucaj u DM.

Lakse ti je sa Smart DNS da podesis na ruteru samo one uredjaje koje zelis da zaobidu nesto.
IP ti se ne menja i radice sve sto zahteva domacu adresu.
Negativna strana nisi anoniman ako je to svrha.

Vrh Dno