Šta je novo?

Kućna multimedija Koji video streamer / box za Dolby Atmos

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

-j1ggy-

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2007
Poena
365
Ovako, u kuci pravim namenski HT, sa 7.1.4 ozvucenjem, platnom i 4K projektorom.

Sad sam u problemu, jer mi treba nacin da strimujem 4K sadrzaj sa neta (Netflix 70%, Prime 10%, Plex 20%) i da imam omogucen Dolby Vision i Dolbu Atmos. Mislio sam da cu to moci sa PS5, ali jos uvek ne podrzava sve navedeno.

Sad gledam opcije u vidu Google TV, Kindle, Fire Cube i pojma nemam koji od njih podrzava to sto meni treba, a to je Atmos, prvenstveno.

Ceo prostor bi trebao da bude gotov u toku sledece nedelje (up and running), pa da resim to sto pre. Cena je nebitna. Samo da radi.

EDIT: Vidim sad DUNE HD Dune HD Real Vision 4K, da li bi mi on zavrsio posao ili predlazete nesto drugo?

Poslednja izmena:
Nvidia shield tv 2019

Fire TV Stick - 3rd Gen 2020 je dobar ali imam mrežnu od 100Mpbs. Kad budeš puštao remux filmove kroz mrežu može da secka film. To mi se dešavalo na TV-u pa sam nabavio Nvidia shield tv 2019 sa mrežnom od 1Gbps preko kabla koji guta sve što trenutno postoji na tržištu.

Nazad
Vrh Dno