Šta je novo?

Koji video plejer za Simbian S60?

abc011abc

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.07.2008
Poena
169
Koji video plejer koristite za Simbian S60? Konkretno me interesuje za Nokia 6120 Classic...

Ugrađeni Real nije loš, ali pretpostavljam da postoji i neki bolji...

core player 1.3, bolje od toga NEMA!

poz.

Core 1.3 malo baguje, nije ova verzija baš čista još. Kod mene na 6120c ima problema s interfejsom. Novi SmartMovie nije loš, ali mi nešto konverter izbacuje problematične klipove, treba još testirati. Inače osim njih imam instalisan i emTube koji pušta skinute Youtube klipove bez problema, DivX Player je jako stabilan takođe...

ja nemam nikakvih problema sa verzijom 1.3, ali ako ih i ima onda moze i 1.25. Smartmovie sam davno batalio, a konvertor je za djubre. Image converter 3 je zakon za njega.

Za plejer ne znam jer vec neko vreme ne koristim Symbian telefone ali za konvertovanje u bilo koji format iz blo kog formata, meni se pokazao kao najbolji, najlaksi, Format Factory

Imam SmartMovie 4 i core player 1.3. SmartMovie mi radi odlicno ali mi Core radi katastrofalno (potpuno neupotrebljiv) na e61. Posto vidim da ovde ljudi jako hvale Core player ima li koga da ga je normalno terao na e61?

Hvala na savetima, ali sumnjam da ću koristiti onako mali ekran za gledanje filmova :D Ono je skroz besmisleno i smešno - gledao sam film 5-6 minuta i vrlo je smor!

Pa za neko gledanje filmova u normalnim uslovima i nije,ali za neko putovanje dusu dalo (ako baterija izdrzi :( ).
Jos jedan glas za Core Player

Da li neki od navedenih pušta skinute FLV fajlove? Probao sam neka dva FLV plejera, ali jedan (čini mi se da se zove FLVplayer) uopšte neće da radi, a kod drugog (emTube) kasni ton!

^CorePlayer ima YouTube interfejs, nisam probao .flv sa samog telefona, ali mi ovo govori da 99,9% bi trebalo da radi.

Pitanje:CorePlayer ne podržava reprodukciju AC3 zvuka?!!? U pitanju je v1.3.0.

Za windows platformu postoji Flash Player koji pusta FLV ali io CorePlayer radi taj posao..

probaću Core!

voodoons, kakve veze ima Win sa Symbianom? ;)

Na E61 (Symbian S60 9.1) Core pušta sve. Flv rade ok. Za you tube za sada je najbolji mobitubia. Pre je bio emtube, ali poslednih pola godine ne radi.

Na E61 (Symbian S60 9.1) Core pušta sve. Flv rade ok. Za you tube za sada je najbolji mobitubia. Pre je bio emtube, ali poslednih pola godine ne radi.

Dobar je mobitubia, prvi koji radi kako treba ;) Jedino što FLV fajlovi moraju da budu na E:/Videos...

Hvala za predlog!

probaću Core!

voodoons, kakve veze ima Win sa Symbianom? ;)

Ja koristim Windows Mobile.. Pomenuo sam FLV player, jer mozda postoji i za Symbian platformu. Naglasio sam za Windows platformu da bi znali o cemu se radi.
Btw. Core Player na P990i ne pusta .wmv fajlove, ne znam za S60 Symbian pa bi mogao neko da kaze da li je isti slucaj..

Koji od ovih playera ima opciju za subtitle?

Poslednja izmena:

Evo sad sam skinuo, radi lepo na Nokiji 5320 ali neće da učita subtitle. Ima opcija da uvek učitava subtitle i čekirana je. Subtitle je u istom folderu kao i film i pod istim nazivom. Jel fora da subtitle ne radi dok se ne registruje program ili nešto drugo?

Evo sad sam skinuo, radi lepo na Nokiji 5320 ali neće da učita subtitle. Ima opcija da uvek učitava subtitle i čekirana je. Subtitle je u istom folderu kao i film i pod istim nazivom. Jel fora da subtitle ne radi dok se ne registruje program ili nešto drugo?

hmmm ne znam nisam koristio ne registrovan, a i ovako ne koristim titl samo znam da podrzava.
Kad hocu titl na filmu na fonu zalepim ga preko filma u toku konvertovanja (SmartMovieConverter).

Radi i subtitle, ali podržava samo .sub format :)

Nazad
Vrh Dno