Šta je novo?

Koji VGA cooler?

Recoba20

Znamenit
Učlanjen(a)
13.12.2004
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
Matična ploča
Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
RAM
Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
GPU
Sapphire Pulse RX 6700 XT
Storage
Kingston KC3000 1TB; Seagate Baracuda 4TB, WD Red Plus 4TB
Zvuk
Topping E30, Eris PreSonus E3.5
PSU
EVGA SuperNOVA 650 G6
Kućište
PHANTEKS Eclipse P600S
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
Laptop
Huawei D15
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pristup internetu
  1. Wireless provajder
Grafika je iz potpisa. Ja bih najradije uzeo Accelero S1 rev 2 i Turbo module, ali toga na nasem trzistu nema. Sta ima kod nas da se uzme, a da je priblizno ovome sto bih prvobitno zeleo da uzmem?

btw. Zar nije bolje uzeti Accelero TWIN TURBO nego ovaj S1 rev 2 sa Turbo modulom? Na AC sajtu stoji da bolje 'ladi ovaj TWIN TURBO od S1 rev 2, ili iskustva govore nesto sasvim drugo?

Da, zaista je jadna ponuda u Srbiji za VGA coolere. I ja slicnu muku mucim, a za ovaj mi se ne daju tolike pare.

Ja sam se snasao, uzeo sam Accelero TwinTurbo u BH i sljaka mi lepo. Pogledaj u BH da nemaju mozda taj Thermalright.

koliko vidim ima u bench cenovniku nesto malo vise od 4600din

Svaka tebi cast kad ista vidis u tom cenovniku.

Tek kad ga malo sortiraju, i naprave preglednijim dacu mu sansu. A i nisam iz BG.

PS:A i kao sto rekoh, mnogo mi je za kuler tolike pare dati. Radije cu prodati ovu, pa uzeti jacu karticu za tu doplatu.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nisi ti mene od pocetka dobro razumeo. Fora je da jedino taj kuler za VGA moze da se nadje u Srbiji. A meni bi radio posao i sto covek rece Accelero TWIN TURBO koji je skoro duplo jeftiniji preko, a dobijas odmah i dve 80-tke, dok ovde 92-ke posebno kupujes.

Znaci samo sam u prvom postu prokomentarisao da je ponuda nikakva i da jedino ovaj kuler od valjanih moze da se nadje u Srbiji, ali je precenjen. Nisam rekao da njega zelim striktno da ubacim.

Da sam ga stvarno zeleo uzeo bih ga u Winwinu.

ok. koliko ja znam ac twin turbo ima u bench housu

Ja ga u cenivniku ne vidim. A u BG necu ici posebno zbog kulera. I da ga vidim, nebi ga uzimao kurirskim sluzbama.

Koliko kosta u BH? (bas mi glupa skracenica, nekako me uvek asocira na BiH)

Mislim da Accelero Twin Turbo nema vise u BH. Ja onomad na otvaranju mazn'o poslednji komad. :D Ovaj Thermalright sam neki dan video u BH, drzao ga u rukama, dobar kuler, al' cena mu je malo...
Sto se tice cene Accelero Twin Turbo modela, ja sam ga platio oko 2900 sto mu dodje oko 30€. Cena na zvanicnom sajtu je 27€, tako da mislim da ga nisam ni malo preplatio.

To je vec korektna cena. Samo da se moze jos i naci.:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno