Danas mi je ponudio update, ja nisam razmisljao i kliknem da se updatuje misleci da ce biti sve isto pa reko nema veze. Ali malo juce, u ovoj novoj 3.2.2 verziji imaju reklama samo tako,a najvise me nervira ona gore dugacka. Da li znate kako da ih sklonim?
Danas mi je ponudio update, ja nisam razmisljao i kliknem da se updatuje misleci da ce biti sve isto pa reko nema veze. Ali malo juce, u ovoj novoj 3.2.2 verziji imaju reklama samo tako,a najvise me nervira ona gore dugacka. Da li znate kako da ih sklonim?
http://forum.benchmark.rs/showthrea...-za-TORRENTe&p=3079325&viewfull=1#post3079325Danas mi je ponudio update, ja nisam razmisljao i kliknem da se updatuje misleci da ce biti sve isto pa reko nema veze. Ali malo juce, u ovoj novoj 3.2.2 verziji imaju reklama samo tako,a najvise me nervira ona gore dugacka. Da li znate kako da ih sklonim?
Za donje reklame, klikni gore "Options ili ti Mogucnosti" i odcekiraj ono sto pise "Show Plus Informations ili ti Prikazi podatke o Mikrotorentu plus". Za ovu gornju mislim da ne moze da se skloni. Jako iritira.
Hvala obojici, radi i jedno i drugo i nema vise reklama.
Hvala obojici, radi i jedno i drugo i nema vise reklama.
A sad jos jedan problem koji imam, msm nije toliko problem koliko me nervira. Naime pre je download kretao cim skinem torrent ali od kad su krenuli ovi magnet linkovi download krece al samo da se skine torrent i onda stane i me uzasno nervira jer moram opet da ulazim u utorrent i pritiskam start, da li moze to nekako kao pre samo da krece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari