Šta je novo?

Koji uTorrent koristite?

Koju verziju koristite?

• Ukupno glasača
    60
  • Anketa je zatvorena .
Novi utorrent v3 je stvarno prepun BW-a...ako nema preke potrebe bolje ga ne koristiti...

Ja koristim bittorent, ali nemam puno iskustva. Preporuka dobrodošla :)

Slazem se, i neki trackeri cak nece da rade sa sve sto je 2.0+ :(
A sa druge strane, ima trakera koji koriste UDP koji nije bio podrzan u 1.8x.... i tako mora oba da se vrte :(

Do sada nisam ni znao koji koristim :d 3.1, peja mi je pre par meseci rekao da neki torrenti rade najbolje sa starim verzijama itd ali ja ocigledno nisam toliko doktorirao sve ovo da ili ne vidim probleme ili ih nema jer sam registrovan i preuzimam sa nekoliko najpoznatijih foruma/sajtova :)

Malo se igram sa v3.2.1, za sada deluje OK, sviđa mi se što mogu da se biraju fajlovi kod magnet linkova, to nije moguće u v2, tj jeste, ali tek naknadno.

Koristim v 3.2 jos od letos i nemam nikakvih problema.

Danas mi je ponudio update, ja nisam razmisljao i kliknem da se updatuje misleci da ce biti sve isto pa reko nema veze. Ali malo juce, u ovoj novoj 3.2.2 verziji imaju reklama samo tako,a najvise me nervira ona gore dugacka. Da li znate kako da ih sklonim?

Prilozi

• utorrent.JPG
    utorrent.JPG
    105.8 KB · Pregleda: 42
Danas mi je ponudio update, ja nisam razmisljao i kliknem da se updatuje misleci da ce biti sve isto pa reko nema veze. Ali malo juce, u ovoj novoj 3.2.2 verziji imaju reklama samo tako,a najvise me nervira ona gore dugacka. Da li znate kako da ih sklonim?

+1
Djubrad...

Vrati stariju verziju, ja se takodje prevarih pa mu dozvolih update. Skini sa Filehippo 3.2 RC7, ja je sad vratih i to bez prethodne deinstalacije novije verzije.

Za donje reklame, klikni gore "Options ili ti Mogucnosti" i odcekiraj ono sto pise "Show Plus Informations ili ti Prikazi podatke o Mikrotorentu plus". Za ovu gornju mislim da ne moze da se skloni. Jako iritira.

Poslednja izmena:
Prestao sam da koristim uTorrent. Predjoh na qBitorrent

Poslednja izmena:
Za donje reklame, klikni gore "Options ili ti Mogucnosti" i odcekiraj ono sto pise "Show Plus Informations ili ti Prikazi podatke o Mikrotorentu plus". Za ovu gornju mislim da ne moze da se skloni. Jako iritira.

Hvala obojici, radi i jedno i drugo i nema vise reklama.

A sad jos jedan problem koji imam, msm nije toliko problem koliko me nervira. Naime pre je download kretao cim skinem torrent ali od kad su krenuli ovi magnet linkovi download krece al samo da se skine torrent i onda stane i me uzasno nervira jer moram opet da ulazim u utorrent i pritiskam start, da li moze to nekako kao pre samo da krece?

Hvala obojici, radi i jedno i drugo i nema vise reklama.

A sad jos jedan problem koji imam, msm nije toliko problem koliko me nervira. Naime pre je download kretao cim skinem torrent ali od kad su krenuli ovi magnet linkovi download krece al samo da se skine torrent i onda stane i me uzasno nervira jer moram opet da ulazim u utorrent i pritiskam start, da li moze to nekako kao pre samo da krece?

Vidi da ti u UI settings nije čekirano Dont start the download automatically. Ako nije to ne znam šta bi moglo da bude.
Moj savet je da pređeš na 2.2.1 ili 2.0.4 ako ti nije neophodna opcija da biraš fajlove na početku skidanja preko magneta.

Da li se može isključiti prikaz overheada u status baru kod 2.0.4?

Izgleda da ne može ... Malo je pretrpano ovako.
BTW ako neko želi 2.0.4 look na 2.2.1 (možda radi i na 3.x, ne znam) može da skine ovaj .btskin fajl:

http://download.utorrent.com/utorrent.2.0.4-v2.btskin

Dovoljno je kliknuti na njega. Ako želite da vratite default izgled dovoljno je izaći iz uT i obrisati fajl current.btskin u appdata/utorrent folderu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno