WD 3 V-17/4/20Ima nekoliko vrsta WD3 kao i cena.Sa kojom tačno oznakom preporučujete?
Pa u sustini treba mi za usisavanja laminata, plocica i povremeno ugaone garniture. Zivotinje u kuci nemam, tepihe isto nemam.. I mozda bi se povremeno koristio za usisavanje auta, mada to bas retko. Koji je po tebi onda najbolje uzeti? Citam ove dodatke, pola ne znam cemu sluzi@MasterChief2
Razlika je u dodacima. Ja imam Cat&Dog C3. Radi odlično. Izvagaj šta ti od dodataka treba i kupi takav usisivač (komande na ručki, turbo četka velika, turbo četka mala, parket, filter aktivni ugalj, HEPA filter...). Nemoj bezveze da preplaćuješ, tj. da kupuješ komplet gde imaš delove koji ti ne trebaju. Btw. Gigatron ima 10% popusta vikendom ako plaćaš visa karticom
Usisivac kupujem majci, zena ima preko 70 godina, tesko hoda, nije za mene..Ja bih to treso od zid..Pa stani na pojavu i guraj četku od sebe dok je ne pređeš celu. Onda digneš vratiš do sebe pa ponovo. Ne vidim u čemu je problem, samo ne vraćaš po prostirci.
Cekaj, sta si ti ovde kupio na pijajaci za 200 din?! Drsku ili komplet drsku sa sve crevom od drugog usisivca, jer cini mi se da sistem kačenja drske na crevo nije bas isti kao na WD3 🤔Da to mu jeste mana.
To je prvo što je mojoj gospođi zasmetalo, pri usisavanju nameštaja. Problem rešen sa 200din na pijaci.
Mada kao što rekoh već, te i sve druge dodatke birate gde hoćete i uzimate gde hoćete jer je standardni dn35 priključak.
Mnogo važnije od dodataka (koje možete kupiti bilo gde) je sam usisivač. To je napravljeno da može da usisava šut, da radi u perionicama bez prestanka, da bude priključeno na šlajfericu, da na gradilištu preživi pakao. Za usisavanje stana ili kuće neće se ni oznojiti i trajaće večno.
Samo ovu krivinu plastičnu sa oduškom što ide crevo.Cekaj, sta si ti ovde kupio na pijajaci za 200 din?! Drsku ili komplet drsku sa sve crevom od drugog usisivca, jer cini mi se da sistem kačenja drske na crevo nije bas isti kao na WD3 🤔
A sto se ti ne povezes sa ovima iz Karcher proizvodnje da nas sve resis muka 😂😂😂Samo ovu krivinu plastičnu sa oduškom što ide crevo.
Nije isto kačenje.
Ja sam crevo tu odsekao i uvrnuo ga u tu krivinu.
Tu krivinu kada kupiš, imaš unutra jedan krug u koji se uvrne crevo, čaura jedna sa kontra navojem, prvo na crevo staviš onajj poklopac-osigurač, pa uvrneš crevo u čauru, gurneš ga u krivinu/dršku i osiguraš tim poklopcem/prstenom/osiguračem.
Ja sam budala crevo tu odsekao, tek kasnije sam skontao da se i ono može odvrnuti iz originalne drške...
Sada ne znam, pogledaj po netu, ako nećeš konfekciju, umiverzalnu plastiku verovatno ima i original krivina sa oduškom karcher. Ova liči ali nije baš...
Mada se sve to može rešiti različitim papučama/četkama, ili kao što je neko predložio gurati od sebe.
Ne zahebavaj, happy wife, happy life 😉A sto se ti ne povezes sa ovima iz Karcher proizvodnje da nas sve resis muka 😂😂😂
Ja ono u životu ne bih više nikad kupio.Sta je problem sa tim dizajnom?
Taj dizajn uglavnom prati usisivace sa posudom..
Ja evo zadnje 4 godine koristim ovaj: https://www.tehnomedia.rs/kucni-aparati/usisivac/rowenta-ro-3753.htmlJa ono u životu ne bih više nikad kupio.
Neznam koliko je tad bio 15,20k din....ono ne vredi 1500 din.
Mislim da je kod tih ekoloških,onih EU standarda najveci problem filteri,a i ta smanjena snaga.
Kažem,prva 3 puta sam usisavao kad je kupljen,posle toga nije više usisavanje,vec sviranje .......
Filter na svako usisavanje mora da bude max čist,bukvalno nov nebi li usisavao šta.
Usisivač ne usisava,samo zuji,i oponaša usisavanje.
Da sam kupio 100 zamenskih filtera mozda bi druga priča bila.
Čak sam i skinuo dodatni filter jedan nebi li vuko šta,ma jok.Sva sreca crče posle par godina da se ne zlo patim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari