Šta je novo?

Koji USB 3.0?

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Koji USB 3.0 32/64 GB biste mi preporučili da uzmem?
Hvala unapred!

Koliko para si spreman da daš, verovatno si sevstan da su ovi fleševi dosta skupi, pogotovo od 64 GB.

Ako imaš para, definitivno Corsair Voyager USB 3.0 ili A-Data N005 Pro, fantastični su i VEOMAAA brzi.

Pa nemoguće da se još nisu pojavili u Srbiji...već dosta dugo se prodaju, minimum 6 meseci.

Taj Transcend je ok model samo mislim da nije mnogo brz, ne znam šta čoveku treba, da li velika brzina čitanja i upisa na fleš ili samo veliki kapacitet a brzina je nebitna.

Bitne su mi brzina upisa i čitanja, kapacitet mi nije toliko bitan ali bih naravno voleo da ne manjka,
koliko sam video taj corsair i a-data nažalost ne mogu da se nađu kod nas, a to preko oglasa mi nije opcija pošto bih to kupio preko firme..
Hvala u svakom slučaju na preporukama!

U tom slučaju, bolje je da kupiš neki najbrži mogući Kingston HyperX, ima dosta brzih modela samo treba da pažljivo prelistaš šta se nudi. Pazi, ako planiraš da taj USB kasnije iskoristiš kao butabilni, npr. hoćeš da staviš instalaciju Windows 7, Windows 8 ili neki LiveCD Linux na ovaj fleš, brzina čitanja i upisa se svakako MNOGO ceni kod toga.

Naravno i u normalnom radu je bolje imati brz fleš, čak i manjeg kapaciteta. U svakom slučaju, ja ispod 16 GB ne bih išao.

Što se tiče Transcend-a i njihovih fleševa, čuo sam da su sasvim solidni ali nisu toliko brzi kao ovaj Kingston. Najbolje je da pre kupovine probaš i vidiš brzine upisa i čitanja.

Evo linka, pa prouči modele: ovi gde piše High Speed su za tebe, samo njih gledaj http://www.kingston.com/en/usb/personal_business

Poslednja izmena:
Vrh Dno