Šta je novo?

Kućna multimedija Koji TV od ova dva

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

encarta

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
455
Trebam uzeti jedan od ova dva TVa, pa bi mi bilo kakav savet dobro došao.
Meni su oba slična, koristio sam do sad Fox, Tesla i LG modele, uglavnom niža srednja klasa, sad se lomi između navedenih modela Hisense i Samsung, malo sam pretraživao po netu, al i ono što sam video po specifikacijaa mi ne znači puno.
Naime , u pitanju su sledeća dva modela

Ako ti je bitan smart, zaobidji Hisense.

@encarta
Ja imam taj Samsung i nemam nikakvih primedbi. Yt i netflix rade bez problema, kao i screen mirror sa telefona, ostale smart mogucnosti skoro da ne koristim. Jedino je ta cena u gig..... preterana, jesenos sam ga za crni petak kupio dosta jeftinije, ne secam se tacno cene, ali mislim da je bio bar 10k jeftiniji. Probaj da guglas taj model kod drugih prodavnica, mozda ima jeftinije.

@Migrant
Našao sam ga za 44000 dinara, zato je i ušao u izbor.
Zanima me dal iole valja taj UHD kod ovog Samsunga , imam EON SBB i uzeo BiH ga zbog tih HD kanala, SK pogotovo i F1.
Ako ti je bitan smart, zaobidji Hisense.
Imam EON box, čuo sam za Hisense OS da se nije proslavio.
Na stranu izbor, ali koje su ovo cene pobogu?
63k dinara za 43 inča niže ili niske srednje klase TV?
Slažem se, cene su generalno preterane u poslednje vreme, Samsung, LG.. su poprilično skuplji u odnosu na iste dijagonale Vox, Fox, Tesla.....

Da javim, uzeo sam samsungov model.
Poprilično je ozbiljniji odTesle i Foxa koje sam imao. Slika odlična, malo sam ispratio sportske kanale Sport Klub i HD i 4K , na prvu loptu sve je ok. Evo klinac odmah uzurpirao TV sa Sonijem, kaže da je odličan :)

Sa samsungovim daljincem kontrolišem i EON meni, malo je sporije nego daljinac koji ide uz eon. Odmah mi je po ezao i EON aplikaciju pa može i bez Smart boxa.
Sve u svemu za 44k na 12 rata, ja sam zadovoljan.

Da dodam, jedino mi se ne sviđa visoko postolje, a stoji na polici. Upravo sam ovaj TV kupio da zamenim TV koji sam oborio jer je isto bio na sličnim "nožicama" a visoki nogari, visok TV, mala masa i fizika odradi svoje pri malo jačem dodiru.

Od tih bazicnih kineza, naravno da je bolji. 🙂 Verujem da ce te sluziti godinama bez problema.
Meni je taj TV bas dobar, od jesenos nije bilo nikakvih problema, bagova i sl. Da zivim u kuci, dodao bih mu Samsung soundbar + subwoofer, ali ne bih da basovima ometam komsije ispod. 😁
Sto se tice visokih nogara, to je vec individualno, meni su se uklopile na nisku komodu, pa je TV na idealnoj visini u odnosu na ugaonu...

Nazad
Vrh Dno