Šta je novo?

Koji tv od 56cm do 61cm?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Koji televizor , a da ima po mogucstvu ravan ekran i da je pouzdan.Ciljam nekog Samsunga, ali dajte predlog, molio bih Vas.

Nastavi da ciljas, Samsung Plana nije los izbor. ;)

?
Izvini, nisam u tom fazonu.Samsung se sklapa u Velikoj ili smederevskoj Plani?

borab je napisao(la):
?

Nema Smederevska ima samo Velika Plana. :p :D

Samsung PlanOOO sa O kao bubamara :D. Dobar je a mozda i bolji LG Flatron i naravno najbolji je Sony.

Mozda da izbegnes Sony-jesu najbolji ali dok rade, a kazu da su mnogo osetljivi na struju (neka SF elektronika, a skupa strasno) i to ne na napon nego na frekfencu struje, a tu ne pomazu stabilizatori.
Mozda je Samsung najbolji izbor, neko mi rece da su i oni imali neke lose serije (ali ko nije), crkava neki deo za fokus-izgubi ostrinu, a za garanciju se prave ludi-kazu TV radi,

I razmisli o dijagonali posto su ti ovi oko 60cm vrlo bliski po ceni sa 72-Samsung 72 moze da se nadje za 700dem.

p.s. da li te mozda zanima BEKO 72cm (ima ortak),valjda je nov oko 550-600dem nisam bas siguran?

majka je napisao(la):
sta, presli su sa konfekcije na elektroniku?

ozbiljno, koja je to leva firma?

Ha,ha i ja sam to pomislio pre godinu-dve kada su se masovno pojavili ovde i cudio se ko li to ovde sklapa i lupio ime da ide na racun stare slave, ali onda sam se razuverio kada sam ih video u Madjarskoj, Segedin-u onim Metro,Kora...I nisu uopste losi-lepo izgledaju,dobro su opremljeni (stereo,teletext,9:16...) i znam par ljudi koji su ih uzeli-sasvim su zadovoljni obzirom da su bas dosta jeftiniji, ali ne znam sta je unutra-ciji je ekran,elektronika.

borab je napisao(la):
?

Nisi bio daleko. U Ivanjici.

Zorro je napisao(la):
Nisi bio daleko. U Ivanjici.

Sklapaju se na mnogo mesta sirom nase (male) domovine...

Inace savetovao bih ti Sony, ako pare nisu problem jer stvarno vredi. A sto se tice "osetljivosti na frekvenciju" to je najobicnija glupost, napajanje televizora je bas i poznato po tome da izdrzava svakakve svinjarije napona, i to mislim svih novijih televizora. A i mislim da novi modeli Sony-ja sami prilagodjavaju napjanje sto se Evrope tice (Od Velike Britanije do Ukrajine). Ako nije takav slucaj, onda uzmi obavezno ono za Evropsko trziste (Istocno Evropsko ?:) ), znaci 210-240V 50Hz, PAL-B (izmedju ostalog)

Pozdrav...

George je napisao(la):
Ha,ha i ja sam to pomislio pre godinu-dve kada su se masovno pojavili ovde i cudio se ko li to ovde sklapa i lupio ime da ide na racun stare slave, ali onda sam se razuverio kada sam ih video u Madjarskoj, Segedin-u onim Metro,Kora...I nisu uopste losi-lepo izgledaju,dobro su opremljeni (stereo,teletext,9:16...) i znam par ljudi koji su ih uzeli-sasvim su zadovoljni obzirom da su bas dosta jeftiniji, ali ne znam sta je unutra-ciji je ekran,elektronika.

ja bih to zaobisao u velikom krugu...

Nazad
Vrh Dno