Ima razlike videces je polako,kazu da moze samo je malo vece zezanje sa tim nogicama,ja sam ga montirao na zid ipak je prakticnijeUzeh prekjuče KD55XF9005. Pre ovoga sam bio primoran koristiti neki VOX 32". Malo je reći da sam progledao. TV je predobar.
Čitajući Rtings i gledajući razne druge reviewove sam stekao utisak da najveća slabost koju navodno ima, uglove gledanja, je baš izražena. Međutim, ne da nije izražena, nego ni ne kontam kakav problem ljudi imaju s uglovima gledanja. Gotovo da mi je identična slika sa svih strana.
Nego, jel neko probao montažu postolja ka unutra? Video sam da može, ali isto tako sam video tokom montaže da u useku za postolje postoje žl*mjau**mjau**mjau**mjau*vi koji odgovaraju malim vertikalnim usecima na nogarama i koji se nalaze samo s jedne strane, tako da montaža sa nogicama ka unutra deluje nemoguće.
Najjeftiniji TV sa full HDR-om kod nas je Hisense H55U8B, bar u legalnoj prodaji dakle u radnjama, i kosta 90k dinara. Ako nesto ne propustam.
Samsung UE50RU7172 (50", 4K, DTS, Dolby, Bluetooth, WiFi, microdimming, smart) za 58K? ovo mi deluje kao dobra kupovina za do 60K
izbor je pao na https://www.gigatron.rs/televizori/samsung_televizor_qe55q60ratxxh_smart_crni-228796, pretpostavljam da ovaj ima Full HDR , imate li iskustva sa njim.
Da li je sposoban da reprodukuje filmove sa USB sa podrškom za titlove.
Ljudi treba mi mala pomoć.Uzeo bih neki smart (android tv) od 43 inča do 30000 din.Razmišljam o modelu VOX 43 ADS314MU jer ima android 9.0.Da li je neko imao iskustva sa ovim televizorom ili može neko da mi preporuči neki drugi model u tom cenovonom rangu.Hvala
Ima razlike videces je polako,kazu da moze samo je malo vece zezanje sa tim nogicama,ja sam ga montirao na zid ipak je prakticnije
Uspeo sam :d. Treba da se popusti onaj donji sraf koji je vec ugradjen, da se postavi nogica, usrafi opet taj sraf i onda doda gornji. Skroz donji dodatni je prekratak da bi dohvatio navoj, ali je i sa ova 2 dovoljno stabilno. Na zalost nema nista od montaze na zid jer TV smestam privremeno u ovaj stan dok ne zavrsim sa renoviranjem novog, a tamo vec cu uzeti komodicu od 140cm.
odgovoreno je, za hdr moras bar q70r ali i taj ce biti koliko toliko ok samo bez dovoljno osvetljenja i local dimminga.
https://www.voxelectronics.com/rs/4k-televizori/644-serija-ads314mu
Jedino ako oni lazu pise da je android 9.0 na ovom modelu.
Postoji slicna verzija ADS314 na njemu pise da je android 7.1
55ica je ovo. Odustao sam od 65 za sada. Za jedno 2 godine cu skociti na ~80 kad bude pristojnija ponuda. Tako da mi ovih 140 zavrsava posao lagano.kad vec uzimas ocepi se bar za 150tak,65tice traze bar toliko.ja bi je licno uklapao po meri i pravio,da dobijem svaki milimetar moguci.
Stigao Hisense 50u7b. Malo popodne se igrao. Slika odlična, probao film 4k sa HDD preko USB, sve korektno. Podešavanje slike ima dosta opcija, to tek treba da vidim. Zvuk sjajan, odličan! Hvala za preporuku.Imas ga i u Dr. T..hno za 59.990,ista cena kao inkad sam ga ja uzeo nesto pre nove godine. Zaista sjajan tv za ovu lovu.
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari