Šta je novo?

koji tuner do 150e a da ima remote???

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
dakle veoma sam zainteresovan da kupim samo tuner (oko 2x80) da ima daljinac pa bi na njega prikljucio comp.

zanima me vas savet i iskustva po tom pitanju kao i neki url i naravno konkretan model i cena bi bili dobrodosli..
unapred mnogo hvala

TEP3A je napisao(la):
dakle veoma sam zainteresovan da kupim samo tuner (oko 2x80) da ima daljinac pa bi na njega prikljucio comp.

zanima me vas savet i iskustva po tom pitanju kao i neki url i naravno konkretan model i cena bi bili dobrodosli..
unapred mnogo hvala

Da ne mislis slucajno na receiver?

da da da....

u osnovi radio aparat sa pojacalom :D

TEP3A je napisao(la):
da da da....

u osnovi radio aparat sa pojacalom :D

A koliko mator??
Bojim se da za 150 E mozes da pazaris jedino ako nekome tog sekunda istice rok za kockarski dug. :D

pa racunao sam ja i na caletovu utoku !!
strasno dobar argument prilikom ubedjivanja!

pa da na bude neko od ranijih dela nikole tesle :)

dakle snaga mi nije bitna , oko 2x80 je dosta, da ima daljinac i ulaz da mogu da dovedem sa kompa.
da sam nekad u zivotu cuo za tu marku, i da je potpuno ispravan, mozda i neka mala garancija...

eto to...

sve kombinacije su u igri...

TEP3A je napisao(la):
pa racunao sam ja i na caletovu utoku !!
strasno dobar argument prilikom ubedjivanja!

pa da na bude neko od ranijih dela nikole tesle :)

dakle snaga mi nije bitna , oko 2x80 je dosta, da ima daljinac i ulaz da mogu da dovedem sa kompa.
da sam nekad u zivotu cuo za tu marku, i da je potpuno ispravan, mozda i neka mala garancija...

eto to...

sve kombinacije su u igri...

Za 150e ce to tesko ici. Imas modele sa 2x30-40W , Kenwood, Onkyo, Denon, ali i sa tolikom snagom su vise od 150E.

Mislim da mogu neki krsici od Technicsa da se nadju od 150 -200 € novi.
Eto to je marka za koju je svako verovatno cuo, a neki ce te cak ubedjivati i da je dobra.:D

pa da budem iskren ja sam na netu i video jedan Technics SA-EX140

Output Power - Stereo Mode 100W x 2 (40Hz-20kHz, 8 ohms, 0.8% THD)

Audio Input Selectors 5

Class H+ Amp Yes

Motor-driven Volume Knob Yes

Direct 10-key Tuning Yes

Tuner Presets 30

Tape Monitor Yes

Remote Control AV Type

kao cena mu je 150$ sad neznam da li to vredi uzimati....

a i nemam nacin da ga kupim "preko",dakle neki od lokalnih dilera ima da mi za njega ovde u nisu trazi 300$ i da me jos ubedjuje kako sam dobro prosao....

da ne bude glupo pitanje ali zasto je Technics krs??
mislim da je to panasonic ako se ne varam???

notax je napisao(la):
Za 150e ce to tesko ici. Imas modele sa 2x30-40W , Kenwood, Onkyo, Denon, ali i sa tolikom snagom su vise od 150E.

koliko su preko 150e i gde mogu da se nadju???

Pogledaj malo po oglasima, ljudi i firmice koji to rade i donose uredjaje. Mislim da moze da se nadje po slicnim cenama kao napolju, a mislim da mozes da skocis i do Madjarske (ali verovatno izadje povoljnije da narucis od nekoga ko to radi nego sam da akcijas).

Imam ja Yamahu RX496-RDS to ti je 75W po kanalu, ali mi je sprzila zvucnike od 100W, ima daljinski, RDS... i prodao bih je za oko 200€ ali moram prvo da nadjem kupca i za zvucnike.

Ako si zainteresovan zovi me da se dogovorimo. Mozes doci da je cujes ako hoces i ja sam prikljucio racunar na njega.

063.80.80.757
Mladen Raseta

Vrh Dno