koma je napisao(la):
1. Od opreme nista osim punjaca, data kabl ti ne treba kada imas WAP i to ne samo WML vec i HTML!
5. Tasteri odlicni, poruke 10 inbox +10 outbox
6. 720i dobijas tako sto na T-720 dokupis kameru, koja se nabije sa donje strane... mislim da ih nema nigde
Pozdrav,
Prvo da odgovorim na neka pitanja:
1. U pakovanju koje sam ja gledao ima CD i uputstva (full pakovanje)
5. Tasteri su stvarno dobri, što jes jes.
6. Ne, 720i dobijaš tako što kupiš 720i

. Stvarno, možete pogledati da na njemu piše baš 720i a i drug koji ima 720 kaže da mu fali baš ta stavka u meniju- opcija za kameru. Ja sam gledao kameru posebno upakovanu, doduše može samo da se kupi u kompletu sa telefonom, ali je BAŠ posebno upakovana (ono tvrdo plastično pakovanje kao, napr. slušalice)
Pošto moja cura radi u prodavnici za prodaju mobilnih imao sam priliku da se malo zezam sa raznim telefonima i evo mojih utisaka:
1. T720i, Ok izgleda, možda malo prevelik s obzirom da se "prekalapa", meni- kao i sve Motorole, meni komplikovan bez prevelike logike. Ekran dobar, baš. Melodije dobre, fino se čuju.
2. T68i, malo stariji ali baš lijepo leži u ruci. Ekran nije loš, ali se vidi da je u 256 boja. Meni dobar ali (po)malo spor. Nema polifonije pa je malo "out".
3. S55, više sam očekivao (kao veliki ljubitelj Siemensa), takođe se vide 256 boja, melodije, možda malo preslabe, meni odličan, pravi Siemesovski.
4. 7210 i 6610, najbolji ekrani, 4K boja, perfeltno se vide i na suncu, nema potamnjenja kao kod monohromatskih ekrana. Melodije fine, OK se čuju. Meni, pa dobar (ipak sam ja Siemensovac

). Jedan drug ima 7210 i kaže da je sve super ali da je baterija katastrofa, traje ispod (mnogo) ispod 2 dana.
5. Samsung a800, fin telefnočić, možda malo ženski, ali baš elegantan, tanak, fin. Meni lijep, sve u svemu OK telefončić.
6. Panasonic (ne znam koji je model, onaj sa reklame za Vodafone). Ima integrisanu kamericu, "preklapa" se. Meni je baš veliki, Sklopljen je veći (šini mi se i teži od mog S45). Meni OK, baš dobar, melodije se fini šuju ali nijesam posebno oduševljen telefonom.
7. 5100 ili "kopačka"; jedan od ubjedljivo najružnijih telefona koje sam vidi. Ekran je dobar, mada čini mi se ipak ne kao 6610/7210. Nijesam ga puno "džarao".
Rezime,
7210/6610 ODLIČAN ekran, najbolji koji sam vidio, melodije, pa ne znam, manje-više svi koji imaju polifonije imaju dobre. Meni, možda ipak kod S55. Sve u svemu, noviji telefoni sve više liče jedan na drugi (po meniju i mogućnostima). Koji bi uzeo, pa ne znam, možda 7250, kojeg sam malo gledao a drug koji ga ima kaže da je fantastičan ili bi sačekao M55 ili SL55

kad izađu.