Šta je novo?

Koji tel posle w800?

• Začetnik teme Začetnik teme ICE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
715
Ovaj dajem sestri pa se razmisljam sta sledece da uzmem...gledao sam malo po netu i otprilike sveo izbor na par modela :
1. W850
2. N73
i mozda e60 mada se premisljam oko ovog poslednjeg jer jeste da mi foto aparat ne igra bitnu ulogu ali ako vec dajem tolike pare bilo bi dobro da ima i tu stvar...kakav je n73 po pitanju robusnosti? I sta mislite o w850? Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala

Koja je razlika izmedju N73 i N73 Music Edition?

Poslednja izmena:
N73 je jedan od najvecih telefona, dosta veci od W800, ima Symbian i mnooogo je spor, pogotovo kamera. kamera je 3,2MPix i pravi odlicne fotografije, ali je uzasno spor. a da ne govorimo o ceni od koje usi otpadaju!

ako ti treba za muziku pogledaj nove Sony Ericsson W880 i W888 ili W610. nova monoblok SLIM serija, dok je W850 slider. zavisi sta vise volis...

meni je SE K800 zakon!! ima fenomenalam odnos cena/kvalitet i vrhunsku kameru

Dosta receno ali su sve indijanci odgovarali .... jedan kaze da w850 nije symbian ....

PO meni je taj w850 Vrhcina ali ga nisam koristio pa ne znam kako se pokazao ! Trebali bi malo iskusniji ljudi da ti kazu !

Evo ja sam posle W810 uzeo W850 i prezadovoljan sam. Još jači i bolji zvuk, plejer je rip-off Apple iPod-a (samo je grafički lepši), plus imaš album art i lyrics (preko gprs-a). Ludilo telefon. Samo je malo veći, ali to je zbog baterije. I naravno, tu je 3G...

p.s.
nisam mogao da čekam W880, koji će stići tek iza CeBIT-a, a kod nas će cena biti normalna tek tamo na leto...

Evo ja sam posle W810 uzeo W850 i prezadovoljan sam. Još jači i bolji zvuk, plejer je rip-off Apple iPod-a (samo je grafički lepši), plus imaš album art i lyrics (preko gprs-a). Ludilo telefon. Samo je malo veći, ali to je zbog baterije. I naravno, tu je 3G...

E ovakav sam odgovor cekao,konkretno iskustvo!🙂 Koliko ti otrpilike traje baterija? Ako je kao na w800/810 onda je super...Jel taj slide mehanizam deluje da ce da traje? Kako tel deluje kad ga uzmes u ruku,jel cvrst?
Od n73 me odvraca plastika koja cvrci i osecaj da ako mi ispadne ode u tri lepe...w800 mi je ispao X puta i savrseno radi..

nisam Maxa ali imam w850... slider je vrhunski, evo posle skoro 5 meseci upotrebe isti je kao prvog dana ( doduse nije mi ispao ), nema skripanja, pomeranja jedino sto me je u pocetku malo nerviralo je mali razmak izmedju delova u koji su mi redovno upadala pare a redovno me mrzi da kusur vratjam u novcanik... sto se tice baterije meni traje nesto manje od 3 dana sa 1,5h razgovora, 50ak sms poruka par mms-ova, ~2 sata gprs-a, ~2 sata igrica i jedno 8 sati slusanja muzike sto preko sluski sto preko zvucnika...
a najvetji plus su mu flash teme...

Dosta receno ali su sve indijanci odgovarali .... jedan kaze da w850 nije symbian ....

PO meni je taj w850 Vrhcina ali ga nisam koristio pa ne znam kako se pokazao ! Trebali bi malo iskusniji ljudi da ti kazu !

Lele sto sam glup! Ja sve vreme mislim na w950 ... mislim ekstra mi je i slajder w850 ali mi se ovaj vise dopao 😀

Poslednja izmena:
E ovakav sam odgovor cekao,konkretno iskustvo!🙂 Koliko ti otrpilike traje baterija? Ako je kao na w800/810 onda je super...Jel taj slide mehanizam deluje da ce da traje? Kako tel deluje kad ga uzmes u ruku,jel cvrst?
Od n73 me odvraca plastika koja cvrci i osecaj da ako mi ispadne ode u tri lepe...w800 mi je ispao X puta i savrseno radi..

Hm, za bateriju ti ne mogu pomoći, posle 3 dana se još nije istrošila, tek sada je pala na crveno, ali sam ga baš cimao - znaš i sam kako je kada tek kupiš telefon, plus ja suludo mnogo pričam tokom dana. Ako znaš koliko je čvrst W810, onda je to to. Ne krcka, ali nije baš kao motorola V3, i dalje je to plastika. Što se tiče mehanizma, ne znam da li si video Samsung D500 - taj je fazon, dakle slajder je od metala! Jako dobro je rešen, tu ne brini. N73 je u poređenju sa tim plastikaner, dok je recimo E50 čvršći, ali je on delimično metalan pa je to i logično. Meni je W810 pao sa 5 sprata! 🙂

Zato si znaci presao na W850!😀 😀

OK,hvala na informacijama,prilicno sam zadovoljan...verovatno cu i da ga kupim..pozdrav

Ne, veruj mi da sam kupio D900, zeznuo se, prodao ga posle par dana i vratio se na W810, koristio ga još 3 meseca i sada prešao na W850 jer sam napravio varijantu da doplatim 20 evra🙂

Nazad
Vrh Dno