Šta je novo?

Koji tel iz trenutne MTS ponude?

Turbo

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
620
Naslov sve govori.

Verovatno bih isao na ugovor od 24 meseci uz Box 2 paket, no ovo jos moze da se menja...

Ono sto mi je najblize odluci je Samsung J5, uz ovaj paket bi me kostao oko 25000, znaci 1000 dinara mesecna rata za telefon.

Sta biste vi preporucili za slicne pare (ne mora da bude samsung)?

EDIT: Da dodam da trenutno imam Samsung S Duos (GT-S7562) (cca 3 godine star) i smorio me sa svojom sporocom a pocinje i da ludi u poslednje vreme...

Poslednja izmena:
juce sam bio u korisnickom centru i kao primer za obracun mi je otvorila zena taj tel, mozda ga fizicki nemaju, ne znam ali na sajtu postoji u ponudi... a kako da znam sta STVARNO imaju na lageru, ako ne mogu da verujem u online ponudu?

Uzmi J5. Dobar je to tel. Imas dosta opreme za njega i dosta je popularan. Delova za njega imas tako da to nije problem.
Mozda neki windows tel 640 ili 640xl

Z2 ima super cenu u mts-u ali u standardnim postpejd paketima. Uz Box 2 kosta 42600 din sto je i dalje dobra cena jer npr losiji Samsung A5 mk1 kosta cak oko 45k din.

Tako da za 25k i nema neki izbor uz box 2 s tim sto nikada u zivotu ne bih dao 25 iljada uz box2 za telefon kao sto je J5..

J5 u slobodnoj prodaji kosta 200 eura sto je preko 24000, tako da ovde kupim za iste pare samo na 24 rate...

Uopste ne vidim Z2 u ponudi mts-a.

J5 u slobodnoj prodaji kosta 200 eura sto je preko 24000, tako da ovde kupim za iste pare samo na 24 rate...

Uopste ne vidim Z2 u ponudi mts-a.

Pa ni 200e ne bih dao za taj telefon, ni 150e jer ne vidim svrhu kupovine novog telefona sa slabim hardverom kada za te pare moze da se kupi za par klasa bolji polovan android (mozsa i samo nekoliko meseci star).

Ali dobro, to je moj nacin razmisljanja.

Z2 imas u ponudi ali je skup, 42k din ali opet je jeftiniji od ostalih telefona sa tim karakteristikama - https://www.mts.rs/privatni/mobilna/mobilni-uredjaji/telefoni/detaljnije/79137#undefined2

Poslednja izmena:
ok, razmisljanja su drugacija, ja moblini polovan ne bih kupio ni da neko tvrdi samo da je kutijo otvorio da vidi da li je sve u kutiji, ali sta cemo ima nas svakakvih...

a ako znas za NOV telefon za 200 eura koji je klase bolji od J5 onda cekam predloge

no da se ne zadrzimo na J5, posto ne mora da bude bas taj... ima li sta u ovoj cenovnoj klasi a da je bolje?

Uvek mozes da nadjes dobar polovan telefon ovde na forumu :)

Sad gledam MS oglase, nove J5 (''stare 1 dan'') prodaju za 175e i to ce verovatno morati malo da spuste cene da bi ih prodali uopste. A velika je sansa da su to upravo primerci iz mts-a.

Za 175e inace moze da se uzme ocuvan LG G2 ili Nexus 5 koji jesu matori ali su bolji telefoni od J5. Ali posto je tebi u interesu placanje na rate deluje da nema nista bolje od tog J5 u mts-u.. jedino da uzmes J5, prodas za 170e i pazaris neki G2 sa foruma.

+1 za Meizu.

Inace Lumie imaju ubedljivo najbolje cene kod sva tri operatera ako se uporede i sa cenama iz oglasa cak. I Lumie u tom rangu cene su mnogo bolje realno od Androida, jedino sto... OS nije bas zgodan zbog manjka aplikacija.

Najbolji predlog je naravno da ne kupis nista, vec samo kroz oglase :) I da uopste ne uzimas Box2, jer je to skroz neisplativ paket u bilo kojoj varijanti. Jedino Tel+net, ukoliko i nemas uslova za preko 10, ali to se moze promeniti vrlo brzo.

net mi nije telekomov i ne planiram da predjem kod njih... ja kako god racunam meni se isplati box2, a tel nemogu da iskesiram tako da ostaje na rate, a takvih malih oglasa slabo ima

Inace Lumie imaju ubedljivo najbolje cene kod sva tri operatera ako se uporede i sa cenama iz oglasa cak. I Lumie u tom rangu cene su mnogo bolje realno od Androida, jedino sto... OS nije bas zgodan zbog manjka aplikacija.

Mozda je tako bilo nekada, vise nije. Probao sam LG Spirit koji u vip N3 paketu kosta isto kao Lumia 550 sa ocajnim W10M (raspad beta verzija bukvalno) i Spirit je na svim poljima bolji telefon (cak i kamera, ekran uz daleko fluidniji i stabilniji softver), pisao sam vec u vip temi. Tako da te price kako Lumie ubedljivo kidaju jeftinije androide vise ne vaze kao pre par godina. Androidi nizih klasa su sada i hardverski i softverski sposobni (ne svi naravno) dok su lumie hardverski ok ali imaju nedovrsen softver (o cemu sam takodje pisao).

Poslednja izmena:
box2 je fiksni + mobilni za 1699 dinara... fiksni placam oko 1000-1200 dinara trenutno, a za mobilni sam dosad imao paket od 600 dinara (koji se ukida i mogu da predjem na paket koji bi me kostao 895 - taj je najslicniji ovom trenutnom) znaci ako saberem fiksni racun i pretplatu za mobilni onda mi je to skuplje nego box2 (a uz box2 dobijem i vise minuta/sms-a i neta na mobilnom telefonu nego sa novom pretplatom u telenoru...).

U slicnoj sam dilemi bio medjutim juce kad sam kontaktirao mts kazu da vise nemaju Z2 na stanju :(

eto, izmene planova.... dzaba sam ja nesto hteo, kad ne daju :)

izgleda ostajem kod telenora, tako da ovaj thread sa ovakvim naslovom moze da se zatvori... a prema novonastaloj situaciji se razmisljam izmedju Samsung J5 ili Sony M4 Aqua

Nazad
Vrh Dno