Šta je novo?

Koji tablet?

artur

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
630
Verovatno je bilo pitanje od ranije ali ja ne mogu da ga nadjem, dvoumim se izmedju ova dva tableta

Asus tablet MeMO Pad 7 ME176CX ili TESLA tablet 785 ili neki treci

treba mi tablet za decu po ceni su tu negde, koja su vasa misljenja?

Ili sačekaj neki od nove ASUS ZenPad serije, izgledaju prvoklasno, video sam ih u inostranstvu.
Nebo i zemlja sa trenutnom ponudom, ....

Nije realno da cekam, znate kakva su deca ili sad ili nikad, znaci ipak je bolji Asus.

ma da, sa tim asusom nema da brines sto se tice igrica

Ili sačekaj neki od nove ASUS ZenPad serije, izgledaju prvoklasno, video sam ih u inostranstvu.
Nebo i zemlja sa trenutnom ponudom, ....

Jel ima neki info kad bi trebali da stignu u Evropu? Gledam ovaj od 8" stvarno je zver za 200dolara koliko vidim da je cena u Americi (BestBuy)

ko zna, a i ako signe ima da kosta bar 300e
kao sto su ucinili i sa zenfone 2 i od $300 telefona napravili telefon od 480e

Obrati paznu i na Tablet Lenovo S8-50, bas je dobra kupovina.

A da li možete preporučiti neki kineski tablet (ili npr. kako ih već zovu fablet možda)? Nisam upoznat sa situacijom i da li je bolje naručiti sa kineskih sajtova ili možda da neko donese iz Amerike (sa Amazona?). Neki recimo od 10", e sad i šta gledati od ostalih karakteristika? Da li je isto kao i za mobilne vrsta i snaga CPU, količina ROM i RAM-a, proširenje sa microSD karticama, rezolucija i kvalitet ekrana itd. Vidim da ih ima od 87€ pa na više, ali svakako ne bih preko 130€, kao npr. ovaj Xiaomi Mipad. Namena bi mu bila za surf, čitanje knjiga (znači trebalo bi da podržava sve formate e-knjiga i pdf), povremeno neka igrica i po koja slika.

Nazad
Vrh Dno