Šta je novo?

koji tablet za dete

kaiser

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
630
prijatelji hoce detetu da pazare tablet za rodjos, da ima zanimaciju pre svega kad putuju negde.
dakle, crtaci.....:)
sto manje para i nista zahtevno.
ne pratim trziste tog hardvera ich pa se nisam usudio da se pravim pametan.
cenim svaku pomoc, hvala.

Poslednja izmena:
Neki minimum ispod koga ne bih preporučio da se ide je Vivax TPC-7151. Njegova cena je 9.900din. Ima IPS displej (dobar kvalitet prikaza u tom cenovnom rangu, što je ipak od velikog značaja za gledanje crtaća), dvojezgarni procesor, 1GB RAM, 8GB memorije + slot za memorijsku karticu (moći će da stavi karticu od 16-32GB i ponese sa sobom veliki broj crtaća).

Neki minimum ispod koga ne bih preporučio da se ide je Vivax TPC-7151. Njegova cena je 9.900din. Ima IPS displej (dobar kvalitet prikaza u tom cenovnom rangu, što je ipak od velikog značaja za gledanje crtaća), dvojezgarni procesor, 1GB RAM, 8GB memorije + slot za memorijsku karticu (moći će da stavi karticu od 16-32GB i ponese sa sobom veliki broj crtaća).

Da zakljucimo ovaj predlog, postoje li svedoci koji potvrdjuju da je dobra kupovina za te pare osim nominalnih vrednosti sprave? Mislim, poznajes li nekog ponosnog vlasnika?

Da zakljucimo ovaj predlog, postoje li svedoci koji potvrdjuju da je dobra kupovina za te pare osim nominalnih vrednosti sprave? Mislim, poznajes li nekog ponosnog vlasnika?

Mislim da ovde na forumu postoje vlasnici ovog tablet računara. Vivax tableti su se dobro pokazali. Znam da je dobra kupovina u tom cenovnom rangu.

Vredi li Asus tablet MeMO Pad HD7 ME173X-1G040A citavih 4000RSD vise?

Vredi. Asus HD7 od 8 i 16GB su odlična kupovina za svoju cenu. Model od 8GB, pored manje memorije, ima i lošije kamere na prednjoj i zadnjoj strani. Ali to nije važno ukoliko je primarna namena pregled crtaća.

Hvala na savetu.
Jutros sam na brzakla preleteo po moru ponuda i ocena i deluje mi da necu mnogo pogresiti ako ljudima prenesem ove preporuke. Problem je sto je ostalo jos samo 4-5 dana do realizacije kupovine.

Zasto je to problem ?
ja sam imao situaciju da predlozim nesto i da se taj posle 6 meseci seti da to kupi, em ne budu te cene, em pola toga sto sam predlozio ne moze da se kupi, pa mu uvale nesto i onda ja ispadnem kriv :D

Zaobidjite prestigio. Previse problema.

Poslednja izmena:
Dobar u svoje vreme, ali mnoooogo star tablet. S druge strane, za dete je super (iako ja detetu ne bih davao ni tablet, ni mobilni, bar do puberteta) i ako nabavna cena -> 0.

Dobar u svoje vreme, ali mnoooogo star tablet. S druge strane, za dete je super (iako ja detetu ne bih davao ni tablet, ni mobilni, bar do puberteta) i ako nabavna cena -> 0.

To je za posebnu temu, vrlo sam raspolozen za diskusiju.
Menjam Dell Inspirion Mini 10 za tablet pa me zanima koliko bi realno mogao da ocekujem za doplatu uz Huawei S7 Slim .
Ovo nije za prijatelje s pocetka teme, resili su problem a nisam hteo da otvaram novu.
Takodje svaki savet za trampu Dell- "neki tablet u tom cenovnom rangu" dobrodosao.

Hvala

Nazad
Vrh Dno