Šta je novo?

Koji su tcp i udp prtovi na eunet adsl-u?

Preformulisi pitanje

durlevic je napisao(la):
Koji su tcp i udp prtovi na eunet adsl-u?

nema toga eunet, yubc itd, ako mislis na forvardovanje portova to podesavas na ruteru isto je za sve provajdere, verovatno ti treba da bi bio active u DC++ ;) ili nesto tome slicno, sad extra zurim, ako niko ne odgovori do sutra i ako je to uopste u pitanju napisacu resenje malo je podugacko pa ne mogu da ga srocim sad za minut dva.

Poslednja izmena:
nije router

nemam router vec modem.Problem je u tome sto je veza kada se direktno download-uje sa interneta maximalna i to je OK.
Ali kada skidam nesto preko nekog p2p programa (probao sam ih razlicite svuda je isto)upload je OK ali je download jako spor skoro nikakav.
I prikljucuju se samo local peers, a nijedan remote(verovatno je i download zato los).
Na ADSL konekciji mi nije cekiran Internet Firewall ,a Bitdeffender koga koristim ima iskljucenu firewall opciju.....isto je cak i kad ga uninstalliram.
Ne znam sta da radim.Jel ima neko neku ideju.Veza mi je EUnet ADSL 256/64.
Mozda je nesto u samim Bitcomet(njega koristim) preferences.
Nisam siguran koje opcije i na koji nacin da podesim....probao sam svasta ali ne vredi.

treba da ogranicis upload na 60% max (4k) netlimiterom ili u samom p2p zavisi koji koristis
za Bitcomet
Options
Connection
Global Max Upload Rate 3k
i sve ce da fercera

ne pomaze.
Jel koristi jos neko bitcomet.
Sta da cekiram u preferences?

Vrh Dno