Šta je novo?

Koji su ovo programi?

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
ako vam nije problem, pogledajte ovaj screenshot:
http://web8.kwm-web.info/iexplore/build1/IE.jpg

e, sad mi recite, koji su programi:

a) onaj "bar" na vrhu (na kome pise rezolucija, zauzece CPU-a, memorije, i slicno)*

b) onaj "bar" odmah iznad TaskkBar-a (nekakav audio plejer)

ZoNi je napisao(la):
a-ha... u, pa onda cu uskoro i ja morati to da skinem 🙂

ima li neko info kad ce final 5.0?
Pa s obzirom da je poslednja RC8 valjda ce u skorije vreme.
Mada, ja bih pre cekao ako treba i malo duze, ali da final bude stabilan i po mogucstvu sto blize Bug-Free...

ZoNi je napisao(la):
pih... evo sad sam skinuo Lite verziju i u njoj se ne nalazi onaj cool skin 🙁

jel' to jedina razlika izmedju Lite i Full verzije?

da li neko moze da okaci negde taj novi skin? (naravno, ako je on suvise veliki, ondaK cu da skinem Full verziju... malo kasnije)
Nisam skidao tu lite verziju i nisam siguran koje su tacno razlike izmedju lite i full, ali Modern skin nije obican skin, tj. uz njega idu i neki prateci dll-ovi koji njemu (i buducim modern skinovima) daju neke nove funkcije...

Jel uspeo neko da podesi da se WinAmp vidi kao bar,kao na slici odmah iznad taskbara? Kako? 😕

jesam ja, upravo sad. Iskljucis PlayList i kliknes na dugme pored onog za zatvaranje(levo)... Onda samo spustis i razvuces! 🙂

@Zoni Skin ima 250 kb zipovan, hteo sam da ga postujem, ali mi je slaba veza, pa mozda malo kasnije...

Poz.

Evo...

Sorry, ja sam samo okacio, nisam znao da nece da radi i neznam kako da ti pomognem... :-(

A ja lepo rekao da nije u pitanju samo skin, nego da mu trebaju i neki dodatni DLL-ovi, tj. da moderni skinovi imaju malcice drugaciji koncept...

Pa dobro crni, ali nije na odmet pokusati...

Treba dodati (ako vec ne postoje) Pxsdkpls.dll i Studio.xnf i jos neke general pluginove, ceo FreeForm direktorijum...
Sve u svemu lakse je skinuti celu Full verziju.

Ajde ako znas sta sve tacno kazi, pa da ja ili ti okacimo ovde da moze covek da se koristi dok ne skine full...

ajde sad jedno glupo pitanje
winamp 5.0???
ja nista ne vidoh na www.winamp.com
ajde nek mi neko pojasni malo

kustera je napisao(la):
ajde sad jedno glupo pitanje
winamp 5.0???
ja nista ne vidoh na www.winamp.com
ajde nek mi neko pojasni malo

pa nije finalna verzija :!: 😉

http://www.winampheaven.net/200311192346/5/winamp50rc8_full.exe

Nazad