Šta je novo?

Koji su najjači (najozbiljniji) strani IT forumi

Gadjan

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2006
Poena
390
Znači ne nužno najveći, najobimniji nego znate već - najkvalitetniji.
Navedite par svojih favorita pa da bacim pogled.

Ja nemam blage veze, nisam član nigde a ovako povremeno što posetim ni ne ostane mi u sećanju, kad rešavam neki problem uđem šta mi google izbaci na prvoj eventualno drugoj stranici. Ali ko zna da li su ti search rezultati zaista najposećeniji ili veštački favorizovani, plaćeni... danas je sve fake, više verujem kolegama nego googlu

Koja tematika?

Pa windows/softver pretežno me interesuje. Mada gde je softver tu i hardver ide pod ruku :)

Šta, ovde niko nije član na stranim forumima da preporuči neki?!

Po meni najbolji su EOCF. Vrlo internacionalan, imaju puno dobrih ljudi i znalaca, Vrlo ljubazni i neme nikakvih vređanja itd. Sve to bez ikakvog mešanja moderatora koji isto tako često učestvuju u prići. Stvarno kulturno mesto. Ako nešto pogrešiš vrlo uljudno i diplomatski će ti ukazati na to. U poslednje 2 godine mi niko nije zamerio ništa. Sajt je uređen na sličan način i slično izgleda. Sva priča je na engleskom.

2cpu.com forum ima jako dobar "kadar" ljudi, mada je hardver toliko napredovao da vise nema toliku popularnost, jer vecina samo uzme laptop danas i dosta im je :) Ali ima i dosta korisnih stvari o softver, mada je to uglavnom serverski orijentisano, workstation je uglavnom sa hardverske strane.
NotebookReview forumi su #1 kad ti treba nesto za laptopove!

MSFN forumi za softver.

Hvala ljudi, to će biti dovoljno pa ću da pogledam kad stignem, trenutno nemam uopšte vremena ni da sednem za komp.
Tako nešto sam i mislio, preporuka iz prve ruke, da ne bih gubio vreme. Imam i par sa googla što mi često izbacuje kad kucam neki problem (tom's hardware techsupport, cnet...) vidim XP sekcije su im žive kucka se, to mi je bitno :)

Nazad
Vrh Dno