Šta je novo?

Periferni uređaji Koji stampac uzeti

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

David97

Poštovan
Učlanjen(a)
04.02.2021
Poena
85
Zelim uzeti neki standardni ili multifunkcionalni color inkjet stampac sad nije bitno da li je koriscen ili nov, treba mi za stampu, odnosno za povremenu izradu slika na rezoluciji od 600x600. Bitno je napomenuti da nemam u planu da ga koristim svakodnevno, vec nasuprot povremeno. Citao sam dosta o raznim stampacima i znam da je u mom slucaju najbolje uzeti laserski stampac medjutim opredelio sam se za inkjet color stampac jer mi treba za kucnu upotrebu tako da ako ima neko da se razume u ovu vrstu stampaca znacilo bi mi vase misljenje i savet kao i predlog koji stampac bi mogao uzeti do nekih 20k

@Sunshine4747 a ukoliko želi nešto da štampa u 3 noću, da bi bilo spremno za 7 ujutru?

Ja godinama koristim HP Inkjet štampače i to je sada već postalo navika, poslednjih 15 godina druge brendove nisam ni probao.

Poslednji model koji sam kupio, 6970, povremeno ima katastrofalno dugo vreme čekanja na prvu stranu. Nekada izbaci odmah, a nekada čisti glavu po 2-3 minuta, pre nego što počne štampu.

Ako ti ne treba za svakodnevno i stalno, ne isplati se uzimati štampač. To što ti treba i kad ti treba iskopiraš u lokalnoj kopirnici i uštediš pare.

Sa ovim se slazem no medjutim odlucio sam se uzeti stampac bas iz tog razloga da mogu sam to da radim i da ne moram se cimati oko lokalne kopirnice
@Sunshine4747 a ukoliko želi nešto da štampa u 3 noću, da bi bilo spremno za 7 ujutru?

Ja godinama koristim HP Inkjet štampače i to je sada već postalo navika, poslednjih 15 godina druge brendove nisam ni probao.

Poslednji model koji sam kupio, 6970, povremeno ima katastrofalno dugo vreme čekanja na prvu stranu. Nekada izbaci odmah, a nekada čisti glavu po 2-3 minuta, pre nego što počne štampu.

Bitno mi je da je color stampac i da sto ekonomicnije prodjem jer se ne razumem bas nesto u stampace niti sam ih ikada koristio/imao, sad ima dosta tu izbora, dosta njih su mi govorili da uzmem npr. stampac sa CISS tehnologijom to su ovi novi stampaci sto imaju kao tenkove gde punis boju, a ima i one stare varijante sa ketridzima i sta ti ja znam i zamena tih kertridza je skuplja nego kad bi uzeo npr neki od ovih novijih color inkjet stampaca poput CISS tehnologije, gledao sam ova dva stampaca od HP brenda:
Mislim da ova dva gore nisu losa za nekog ko prvi put zeli da ima stampac, sad znam da nije u pitanju ta novija CISS tehnologija ali kontam da bi me neki od ova dva iznad gore mogao dobro posluziti, pogotovo ako uzmem nov stampac ne bi trebao da imam ikakvih problema

Nazad
Vrh Dno