Šta je novo?

Koji SSD od 128GB?

garson

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
469
Treba mi SSD od 128GB, da ima TRIM funkciju, ostalo nije toliko bitno (brzina upisa nije toliko bitna). Kod nas je slaba ponuda :S:, mislim da je Kingston najzastupljeniji, pa koji model se preporucuje?
:wave:

Da ozivim temu. Dakle, za do 200e koja je preporuka? 128GB koliko sam skontao ne moze za te pare, dakle 80 ili 64GB. Bitno je da je novija generacija, da ima TRIM. Mozda Kingston V+ 64GB?

Aj ako pazaris baci rezultate; mozda i ja uzmem na firmu :)

Inace interesuje me da li je dovoljno za brz odziv sistema da ssd ima sto veci read ili i write ima dosta bitnu ulogu?!

Poslednja izmena:
Mogu da se odreknem. Odoh da guglam da vidim specifikacije i sta ima od tih funkcija (nikada se nisam zanimao sa ssdovima, pa mi trim i slicni termini nisu poznati) ;)

Treba mi neki best buy sa kojim ce da se primeti da mi sistem brze radi a opet da ne puknem gomilu para!

Mogu da se odreknem. Odoh da guglam da vidim specifikacije i sta ima od tih funkcija (nikada se nisam zanimao sa ssdovima, pa mi trim i slicni termini nisu poznati) ;)

Treba mi neki best buy sa kojim ce da se primeti da mi sistem brze radi a opet da ne puknem gomilu para!
Ja sebi jurim da uzmem Intel 40GB, ali ga nema kod nas. A bio je Kingston 40GB za 90e, ali ga nema vise.:S:
Ako mozes da se odreknes 4GB-a (ili ko god u firmi), Mushkin Callisto od 60GB deluje kao najlogicniji izbor.
Ja bih mogao da se odreknem mada firma je htela 128GB nisam siguran da li ce progutati i 64GB.:p

Bogami ovaj calisto deluje kao pravi ubica!! Vidim cak i zemljak iz ns da ga je pazario i nahvalio najstrasnije. Odoh da vidim gde ima kod nas i po kojoj ceni!

Nazad
Vrh Dno