Šta je novo?

koji spliter za kablovsku

goran11111

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
304
Probao sam neki spliter sa pijace 300 dinara i on unesi smetnje u nize kanale
Interesuje gde naci pouzdan spliter koji nece da unosi smetnje i koliko kosta
Pozdrav

Takodje me isto zanima, jedno pitanje treba mi izlaz na 4 tv-a, tj. imam 3 tv-a plus komp, a ne bi bilo lose da jedan ostane viska zbog potencijalnog neta, dal ici na 3+2 splitere, a pre toga jedna 2ka ili ima 4 ili cak 5 iz jednog?

Poslednja izmena:
Zaboravio sam kako se zove, ali na sebi ima grb u obliku orla i zove se nesto na p. Neki nemacki naziv. Izvini sto ne mogu da se setim, ali taj mi je preporucio jedan majstor iz kablovske. Otisao sam, kupio i slika je bila mnogo bolja nego sa slj djubretom koje sam imao do tada. Ali je to bilo pre nekih dve godine, tako da ne znam koja je cena, ali preko 300 ne bi trebala da bude.
A da se sada zavlacim iza televizora, nesto me mrzi...

Gde ima da se kupe?

Ima i splitera koji na jednom kraju imaju slabljenje 6Db a na drugom nemaju slabljenje bas zbog neta....Inace ovi po defaultu imaju 3 Db po kanalu....Ja trazim onaj prvi .....

Ja samo svoj kupio na Bajloniju, verovali ili ne. Imaju i neki domaci, zovu se flomatik, nisu losi, ali su ovi nemacki bas dobri. Znaci pogledajte po pijacam, vrlo moguce da cete naci. Ali moracete malo da obilazite. 😀

🙂Da li neko zna gde u Nisu mogu da se kupe original BZT spliteri, ali kao sto je ovaj na slici, na kome se zasrafe konektori? Nema ih u MG Electronic, kao ni u Interhit-u... Da li mogu da stavim taj spliter umesto onog koji daje SBB (Tratec TRIS-212E), zato sto mi se cini da oni imaju dosta veliko slabljenje (4-4.6dB)?
:wave:

Prilozi

• spl1.webp
    spl1.webp
    34.8 KB · Pregleda: 262
Nazad
Vrh Dno