Portable NVU is an easy-to-use web editor similar to Microsoft Frontpage or Dreamweaver. It is based on the same Gecko engine that powers Firefox and Thunderbird and features an FTP site manager, color picker, tabbed interface, CSS editing, standard-compliant markup, fully customizable interface, a built-in spellchecker and more
Pharos je napisao(la):Pazi Front Page ti je idealan. U njemu možeš da napraviš sve što možeš u bilo kom editoru. Za početnike je super jer uključiš Design view i igraš se.
...
Samo koristi FP i ne možeš da omaneš. DW mi se nikad nije svideo, što ne znači da je loš.
ZoNi je napisao(la):znaci, covek trazi softver za AMATERSKU izradu web strana... kakav, bre, DW za tako nesto????
@ dbaja: koji provajder ne da da se postavljaju strane radjene u FPu? Mozda mislis da neki provajderi nemaju podrsku za FP extenzije...
previse je komplikovan... pretrpan je opcijama, koje nikako nisu potrebne za amatersku izradu sajtova... a mozemo da kazemo i da je preskupdbaja je napisao(la):Cekaj, sta fali DW-u i za pocetnicke potrebe?
ssholovic je napisao(la):skinua sam NVU i zaista mi se svidja...samo imam jedan problem.da li moze neko da mi pomogne u objasnjavanju kako da uploadujem sliku na isti taj web site,mislim ono sto se odnosi na link i ceo proces
thanks
Ma šta ste svi zapeli za taj Dreamweaver, da mi je znati?! To je profesionalni program koji košta 400 US$, uopšte ne mogu da shvatim da se nekome za amatersku izradu Web strana (šta god to značilo) preporučuje Dreamweaver.apolon je napisao(la):Po mom misljenju, najvise bi ti odgovarao Dreamweaver.
wiz011 je napisao(la):Ma šta ste svi zapeli za taj Dreamweaver, da mi je znati?! To je profesionalni program koji košta 400 US$, uopšte ne mogu da shvatim da se nekome za amatersku izradu Web strana (šta god to značilo) preporučuje Dreamweaver.
wiz011 je napisao(la):Ma šta ste svi zapeli za taj Dreamweaver, da mi je znati?! To je profesionalni program koji košta 400 US$, uopšte ne mogu da shvatim da se nekome za amatersku izradu Web strana (šta god to značilo) preporučuje Dreamweaver.
Zoni, tvoj glas se ne racuna kad je ovaj program u pitanju, jer nam je poznata tvoja "netrpeljivost" prema njemu. Ti po onome: "A koji je to auto bolji od Moskvica?" Jer posto je pocetnik, moze da koristi i Notepad, sto da neZoNi je napisao(la):znaci, pita vas neki klinac: "kako biciklom da stignem od centra Beograda do Zemuna?", a vi mu kazete: "lako, uzmi avion, mnogo je brze!"... e, sad, sto avion nema mesta ni da cestito poleti na tako malom rastojanju...
apolon je napisao(la):Jer posto je pocetnik, moze da koristi i Notepad, sto da ne![]()
Ja sam probao neku verziju, kad se tek pojavio. To je tada bio program pisan u Javi, sa prelepim dizajnom dugmića (mislim na interfejs sajta, ne programa) i sličnih stvari, ali užasno bagovit, nestabilan i neupotrebljiv za bilo šta. Ne znam šta je dalje bilo sa ovim programom.Igvan je napisao(la):A jel probao neko Yahoo! SiteBuilder, i sta mislite o njemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari