Šta je novo?

Pametni uređaji Koji smart watch do ~150e

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

DjoleMC

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
765
Hteo bih da kupim neki smartwatch, do 150e na KP (može 10-20e više, nije fiksno).

Galaxy watch sam otpisao zbog baterije.

Prvo mi se dobao xiaomi s1 gl, a onda sam video gt2 pro koji mi se cini sličan, a jeftiniji.
Posle vidim i gt 3, pa onda amazfit gtr 3...

Ne trebaju mi neke posebne funkcije, da mogu da pročitam notifikacije (viber, mail, messenger), da upravljam muzikom na telefonu, da meri puls kolko tolko precizno, da mogu eventualno da se javim i odbijem poziv. Estetski mi se najviše dopadaju s1 i gt2 pro

Šta preporučujete od navedenih, ili nešto drugo mozda? Mozd I jeftinije ako ima nesto sto mi je promaklo...

Kako radi taj GW3 na Huawei telefonima? I ja se nosim mišlju da uzmem jedan, najbitnija funkcija mi je praćenje sna i da me budi kad je najbolje vreme za to.
Imam Huawei P30 Pro.

Kako radi taj GW3 na Huawei telefonima? I ja se nosim mišlju da uzmem jedan, najbitnija funkcija mi je praćenje sna i da me budi kad je najbolje vreme za to.
Imam Huawei P30 Pro.
Ja sam ga prvo koristio sa Samsung telefonom a sad na OnePlus Nord2.
Skine se aplikacija sa gplay Samsung wearable i ako neko hoće i Samsung health i GW3 se poveže. Meni na Nordu radi normalno, jedino je skidanje watch face malo komplikovanije jer sam pre skidao preko Samsung naloga. Dakle rade pozivi, poruke, sva merenja, sve normalno. Sat može sve to da radi nezavisno od telefona i pokazuje očitavanje, app na telefonu služi da očitava i pravi istoriju (npr za otkucaje, korake, spavanje itd) za evidenciju.
ECG i Blood Presure ne koristim.

Imam Huawei P30 Pro.
Ponovicu se po 100x :)
Nakon EMUI apdejta sa verzije 11 na verziju 12, Samsung satovi i Huawei mobilni nisu u ljubavi, tj ne rade. Bas imam P30Pro.
Courtesy by Huawei... :mad:

Znači bolje da idem na neki GT2 ili GT3? Ja ovaj telefon ne planiram da menjam minimum sledećih godinu dana.

GT3 ima novi softver, bolji od GT2 serije, vide se sve poruke, mnogo bolje izgleda i radi GT3 serija.
Vodite računa sa Samsnug od W4 radi samo sa Samsnug telefonom.
Apple W je najbolji pametni sat definitivno, ali baterija.

Ponovicu se po 100x :)
Nakon EMUI apdejta sa verzije 11 na verziju 12, Samsung satovi i Huawei mobilni nisu u ljubavi, tj ne rade. Bas imam P30Pro.
Courtesy by Huawei... :mad:
Pošto me zanimalo da proverim ovu tvoju tvrdnju, komplet sat sam resetovao i prikačio na Huawei P30 Pro.
Sve radi bez problema kod mene.
Probao sam pozive, poruke, sinhronizuje podatke, vreme, ostalo mi još da proverim kako radi sa aplikaciji Samsung health
Poslednja slika je scrern shot sa sata koji se vidi u galeriji na telefonu

Prilozi

• Screenshot_20221029_100032_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20221029_100032_com.android.settings.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 21
  • Screenshot_20221029_100053_com.samsung.android.gearnplugin.jpg
    Screenshot_20221029_100053_com.samsung.android.gearnplugin.jpg
    39.7 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20221029_100125_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20221029_100125_com.android.settings.jpg
    56.6 KB · Pregleda: 20
  • Screen_20221029_101737.png
    Screen_20221029_101737.png
    118.8 KB · Pregleda: 21
Pošto me zanimalo da proverim ovu tvoju tvrdnju, komplet sat sam resetovao i prikačio na Huawei P30 Pro.
Sve radi bez problema kod mene.
Probao sam pozive, poruke, sinhronizuje podatke, vreme, ostalo mi još da proverim kako radi sa aplikaciji Samsung health
Poslednja slika je scrern shot sa sata koji se vidi u galeriji na telefonu
Zar se ovo sa problemima ne odnosi na GW4, Wear OS, ne Tizen?

Ne znam, čovek je napisao za GW3 o kome ja pišem, pa sam proverio, GW4 nemam
Koliko sam cuo GW4 ima problem da ne radi sve na drugim modelima telefona. Daleko od toga da ne funkcionise, ali da ne radi sve kao kada je povezan sa Samsung telefonom. Sto se tice licnog iskustva, sa Samsung S serijom zaista radi besprekorno, ima pregrst mogucnosti, ali se puni na dan ipo, maksimalno dva dana (ne nosim sat po kuci i dok spavam, stavljam ga uvek kada izlazim). Bez telefona moze da radi, ali mora biti spojen na wifi mrezu, radi sve osim sim poziva ako nije LTE

Da zaGW4 sam čuo da je baš loš sa autonomiji. Meni je GW3 bez skidanja sa ruke 3-4 dana sa svim upaljen Jim merenjima pulsa, koraka itd a kad je otkalen od telefona onda je na WiFi

Probao sam par modela, 46mm nije previše. Za sad favoriti gw 4 classic i s1, sivi. Videću šta bude aktuelno za mesec dana.

Probao sam i gt3, nešto mi se nije dopao ekran, možda je subjektivno zbog svega što sam pročitao

Nazad
Vrh Dno