Šta je novo?

Koji skener...

reggaeboy

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
304
...može da radi u vertikalnom položaju u odnosu na sto? Video sam ranije par modela, ali sada nikako ne mogu da se setim koji su.

Canon lide 30 sigurno :smash: a mislim i svi iz lide serije.

hvala.
Gde se može naći skener iz lide serije? i koje su cene?

Bilo ih je pre NG u manje-vise svakoj bolje opremljenoj firmi, pogledaj oglase i telefon u ruke.

Nema vise Lide 30, naslednik je 35.
Imas i 20 ali je duplo losija rezolucija, 50 je isti kao i 30 samo za nijansu brzi, a 80 je top model.
Ja sam "imao" Lide 30 i zezao sam se malo s tim, ali po meni malo je tesko fiksirati materijal da ti ne sklizne dok skenira.
Sve u svemu, po meni, decja igra.

a c a je napisao(la):
Ja sam "imao" Lide 30 i zezao sam se malo s tim, ali po meni malo je tesko fiksirati materijal da ti ne sklizne dok skenira.
Sve u svemu, po meni, decja igra.

Da, i Ja imam lide 30 i nisam ni pokusavao da skeniram u vertikalnom polozaju jer je tesko obezbediti da skenirani materijal stoji uvek "zalepljen" za staklo, tako da na skeniranje u vertikalnom polozaju zaboravi(moje misljenje). Ali, ako ti fali prostora na stolu i ne skeniras bas cesto(moj slucaj), drzis ga u vertikalnom polozaju a kada ti treba sken skines nosac(sekund-dva), stavis ga u horizontalni polozaj i udri!

reggaeboy je napisao(la):
...može da radi u vertikalnom položaju u odnosu na sto? Video sam ranije par modela, ali sada nikako ne mogu da se setim koji su.

HP 4670
Navodno je napravljen da na "difoltu" skenira vertikalno, odnosno to bi trebalo da mu bude prirodan nacin skeniranja...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno