Šta je novo?

Koji serial ata disk?

Neno

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2002
Poena
619
Koji 16 mb cache disk biste mi preporucili? Da je u rangu cijene oko 100$.

Ovo je najjeftiniji od 250GB??? Ja mislim da se isplati! Pih! Samo da nije maxtor!

Mozda Western Digital 250GB WD2500KS ~ 96e ~ 8100din
ili Samsung SP2504C 250GB (mada mislim da je 8MB i ne znam cenu)
Eto, ko ne voli Maxtora... Maxtor je trenutno najispatljivija varijanta. Ko kako proceni da mu je bolje ;) Moja procena se vidi u potpisu :D

Worf je napisao(la):
Ovo je najjeftiniji od 250GB??? Ja mislim da se isplati! Pih! Samo da nije maxtor!

Ma koji vam je to papagaj fazon da svi pljujete po Maxtoru?!? To je moderno pa sad svi moraju u glas? Ne kvare se nishta vishe od drugih.

Da potvrdim alfaunits-a, seagate barracuda 7200.10 je po meni trenutno možda najbolja kupovina. Brz, slabo se greje (kod mene ne prelazi 40 stepeni pod punim opterećenjem) i nije skup (npr. oko 110 evra za 320 gb).

Pa sad, koliko je bučan?
Mislim da će ti to neko drugi reći, bar neko ko nema 2x12 i 3x8 mm fanova u kućištu:D , jer se samo oni i čuju.

RingeRaja je napisao(la):
Pa sad, koliko je bučan?
Mislim da će ti to neko drugi reći, bar neko ko nema 2x12 i 3x8 mm fanova u kućištu:D , jer se samo oni i čuju.

Isto, čuo sam ga samo kad je radio random seek test - 3x12, 5x8 (2x PSU, CPU, case i grafika) fanovi su sve što se čuje, zapravo, ne ni svi oni, nego je ova osmica na grafici malo bučnija jer vibrira nezgodno, ostalo je samo hummm... :D Ali što se tiče 10ke, ja je više ni toliko ne čujem, izgleda da se nešto predomislila po pitanju života... :S: Opširnije uskoro... :test:

RingeRaja je napisao(la):
Crkla ti barracuda?:zgran:
Kako? Ajd' malo detaljnije! Plz.

Nisam imao vremena jutros da rasklapam ovaj 4in3 modul, jednostavno ne daje znake zhivota. Sinoc je bilo OK, iskopirao par fajlova probe radi i ostavio comp cele noci, nije nishta kopirao ili tako, tek, jutros resetujem comp i blokira pri dizanju Win, pa potom ni BIOS vise nece da ga prepozna da bi na kraju sve proradilo kako sam ga otkachio. :( Videcu danas da ga probam na josh nekim mestima, bash mi je chudno da tek tako prestane da radi... :S:

Mada, obzirom da imam neke gremline kod kuce u poslednje vreme, necu da donosim preuranjene zakljuchke dok ga ne ubacim u josh par mashina.

Vrh Dno