Crni je napisao(la):Ja bih se odlucio za 757NF, 757DFX, 755DFX, 765MB, 757p i to tim redosledom. Ima i MB varijanta 757DFX, samo ne znam tacno koja je oznaka (76xMB ili nesto tako).
Potpuno se slazem, bezite bre ljudi od ovih sadasnjih Samsunga k'o djavo od tamjana !Anubis je napisao(la):A zasto bi uopste uzimao Samsunga kada u zadnje vreme stize samo neki skart kod nas.
Slazem sedrapin je napisao(la):Potpuno se slazem, bezite bre ljudi od ovih sadasnjih Samsunga k'o djavo od tamjana !![]()
To vise nije onaj Samsung od pre par godina - Samsung jedino neki polovan iz tog ranijeg perioda !
jazza je napisao(la):Ja bih se odlucio za LG795 FT posto ga imam i znam kako sljaka. A abit Ti 4200 je sasvim ok izbor (Ati-jevac u dusi).![]()
iz ovoga bi se moglo zakljuciti da 757nf ima bolju geometriju od 757df x, a nema.Alexandar je napisao(la):Po meni je ipak najbolji izbor 757p ako se ne palis na ravne ekrane, jer ima i bolju sliku i geometriju od svih tih flat ekrana sem mozda 757NF ali je prilicno jeftiniji.
hahahaha!Anubis je napisao(la):ovi Samsunzi se sklapaju u Batajnici
jasta!kefalo je napisao(la):ne mislis valjda da moze da bude razlike od monitora do monitora (naravno govorim o potpuno istom monitoru)...
tj. da je jedan dobar a drugi ne????
ako je to tacno...u ponedeljak picim da menjam svoj...sve dok ne uleti neki koji je dobar![]()
Bahati [SiD] je napisao(la):jasta!ako imas dilera koji ce da trpi da vracas monitor zato sto slika nije 100% savrsena, samo napred!
![]()
eee, jedan je gedza, a covek zivi u banjaluci...byMaX je napisao(la):
Takodje, Samsung monitori imaju jednu idiotsku manu: kada su u standby modu lampica na njima trepce i tiho ze cuje bzzt-bzzt u tom ritmu - treba pobiti familije njihovom design timu :rocket:
Cekam da mi istekne garancija pa da ga otvorim i iscupam dusmana (sada iskljucujem monitor na dugme kada gasim komp).
ERC Commerc je bio vrlo korektan sto su mi dozvolili toliko zamena monitora
U svakom slucaju isprobaj na licu mesta monitor koji ti daju.
Mislim da List ima izlozbeni prostor sa 20-ak monitora za uporedjivanje :beat:
Anubis je napisao(la):ovi Samsunzi se sklapaju u Batajnici
delimir je napisao(la):List ima jak izlozbeni prostor, a na njemu mozes da pogledas dvadesetak monitora koji prikazuju samo wallpaper.
Gde im je izlozbeni prostor?
mikis je napisao(la):Sklapaju se u Kini, Koreji, Slovačkoj i Engleskoj, a moguće i još ponegde. Video sam pre neki dan na gomili 753S monitora.
I stvarno ne znam zašto ljudi kukaju, svi hoće dobar veliki monitor a da ne košta preko 200€. Pa ima razloga zašto je ViewSonic ili Sony bar duplo skuplji od bilo kog žutaća. Ja i dalje mislim da su za te pare Samsunzi odlična kupovina.
Milanche je napisao(la):delimir je napisao(la):List ima jak izlozbeni prostor, a na njemu mozes da pogledas dvadesetak monitora koji prikazuju samo wallpaper.
Gde im je izlozbeni prostor?
Gore u Balkanskoj gde je i prodaja, u prostoriji gde je pre bio servis...
eeeeeeeeeh, da... sve verovatno stoji sto je covek rekao i najtuznije je sto pre nije bilo tako, a verovatno ne mora ni sad...max9998 je napisao(la):Na kraju sam uzeo 757NF - koji sam sat vremena testirao kod njih u firmi. Geometrija je skoro savrsena, kvalitet slike je MNOGO bolji od DFX i P serije (a da, tamo sam probao i 757P) i njime sam veoma zadovoljan.
Jel imas tacnu adresu?Nisam nikada bio do njihovog servisa.delimir je napisao(la):Gore u Balkanskoj gde je i prodaja, u prostoriji gde je pre bio servis...
Milanche je napisao(la):Jel imas tacnu adresu?Nisam nikada bio do njihovog servisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari