Šta je novo?

Koji sajt za skladištenje "linka"

to i jeste problem jer većina jednom mesečno ili jednom u 45 dana zahteva da senešto skine

Nijedan od ova 2 ne zahteva, prvi zahteva logovanje na 30 dana, a drugi ne znam, kazem ti, jos mi stoje stvari a zaboravim na njega. Mediafire ti ne daje direktne linkove on je na fazon rapidshare-a, dok kod fileden dobijas direktne linkove odmah koji se ne menjaju.

Logovati se jednom mesečno ili skinuti fajl od 2MB dođe mu na isto to i jeste ono što bih da izbegnem.

I za Mediafire mogu da postavi linkove koji bi bili vidljivi svima dakle na blogu ili ne

Poslednja izmena:
A što ne probaš "cloud"-e? Wuala, Dropbox, Minus i ostale? Ako su uputstva ne bi trebalo da imaš zakonske probleme.....

Tako će na kraju i biti. Koji bi bio najbolji za ovako nešto

Skydrive ili Dropbox, kreiras folder koji ce da bude "public" smjestis tu sta hoces i kreiras link samo i osobe kojima pustis link ce imati pristup tom folderu.

Malo mi to kod publik nije jasno. Ako postavim link npr ovde na forumu tj dabude svima dostupan da li se vidi još nešto osim tog linka.

Ovo pitam jer sam jednom prilikom na netu našao dropbox a zatim iskopao još gomilu stvari sa tog dropbox naloga

Nece, nego ce se vidjeti sadrzaj samo do kojeg foldera vodi link.

hvala za info

Nazad
Vrh Dno