Šta je novo?

Pametni uređaji Koji robot usisivac i mop(best buy) do 600e?

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

Fangorn

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2008
Poena
320
Pozdrav forumasi,
Elem koji robot vacum and mop usisivac preporucujete do 600e. Opcija je i kp ako mislite da se isplati uzimti modele kojih nema u regularnoj prodaji(ovde su vecinom zastupljene irobot i xiaomi koliko vidim)
Ja sam malo istrazivoa i vidim da hvale dosta Mova p10 pro ultra , ali to jedino da porucim preko amazona kod drugara u eu?
Od modela vidim da je dosta hvaljen i Roborock Qrevo S . Ovo vidim da imaju na kp...

Elem usisvac bi se koristio za malo veci stan vecinom parket i manji tepisi, sa pragovima od 1 do 2cm za usisavanje i brisanje par puta nedeljno...

Svi saveti i preporuke dobrodosli...

Po forumu sto se spominje i na sta sam ja naisao vecinom su xiaomi modeli i nesto roombe (mozda gresim), tako da nisam uspeo da saznam vise vezano za ostale modele i sta bi moglo biti "najbolja" kupovina za ulozen novac...

citaj amazon review mi smo ovde opaljeni...mi svi hvalimo svoga konja, a tamo lepo ljudi ispljuju i vrate kad je nesto lose.

Pronasao sam ovaj sajt i yt kanal gde updejtuju liste na nedeljnom nivou barem tako kazu :)
Imaju liste raznih usisivaca i po cenovnim rangovima.
ovo je lista middle range robot usisuvaca i imate za svaki video sa testovima...

Evo liste za Evropu za robot usisivace https://testsiegertv.com/tracker/saugroboter/?price=:700 koja je dobra i pribliznija amazon.de cenama i iponu posto americki sajtovi i amazon za us, su skroz nerelevantni sa evropskim cenama...Ja sam filtrirao do 700e ali mozete ici do 1600 i daje over all ocenu i 6 pod stavki...Za varijantu do nekik 550e Roborock qrevo S (kp) a do nekih 400e xiaomi x20+ (na kp moze da se nadje za 370e a u prodajam ko nas oko 410).
Dosta je hvaljen model Mova P10 Pro Ultra za najvise dobijeno za cenu koju nudi, ali tog modela nema ni na amazonu.de niti u iponu...
Kad odaberem sta cu pazariti pisem utiske...

Nazad
Vrh Dno