Šta je novo?

Koji rezac?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Ocu da pazarim neki rezac pa mi preporucite neki model,nije mi bitno da bude brz vec stabilan...i recite okvirnu cenu

Ledeni daj bre malo potrazi threadove na tu temu, ima ih desetine...

Biraj izmedju LiteON i Sony rezaca.

Ako si od onih:"money is not the problem!", onda uzmi Plextor.
Podosta je skuplji od gorepomenutih(65e:100e), nije toliko i bolji, ali bolji jeste!
Pretpostavka je da ne trazis DVD, vec CD, a ta tema je stvarno iscrpljena.
:hair:

Na ovu temu je sve vec ispricano, znaci search. Mogu samo da dam jos jedan glas za LiteOn LTR-48246S(48x24x48), a posto ce sledece pitanje verovatno biti GDE, ja ti kazem kod Simpsona ili Gedze. Cena je bila 65e za full pack.

Posto si iz NovogSada, prosetaj se do Pina, i pazari LiteOn 48/24/48(LTR-48246S). trebalo bi da te kosta 60€ ili manje

Amon_Ra je napisao(la):
Ledeni daj bre malo potrazi threadove na tu temu, ima ih desetine...

Biraj izmedju LiteON i Sony rezaca.

Je*i ga,mrzelo me.ali ipak hvala

Meni je taj Lite-on mnogo bucan, ko da imam pistu u sobi. A LG se pokazao kao dosta dobar.

Amon_Ra je napisao(la):
Ako si bio blizu 52X modela nije ni cudo.

Eeee, cek' malo, taman sam se odlucio za LiteOn... Potrebno objasnjenje: da li je _SAMO_ 52x bucan, a onaj hvaljeni 48x ne?!?! Pitam zato sto hocu da zamenim moj stari bucni LG... :confused:

Videh danas Liteon externi rezach za relativno cool sumu - 8800 din. pa ko velim da priupitam jel radio neko sa ovim i kakva su iskustva? Unapred hvala.

ajde kad smo vec kod LG rezacha zanimaju me iskustva iz svakodnevnog rada a ne neki testovi ili specifikacije prepisane sa nekog sajta... model LG CD-RW GCE-8400B....

LiteON 48x24x48x ti je trenutno najbolji pisac koji mozes naci kod nas. Bas zato sto mu je odnos cena-kvalitet najbolja. Licno ne posedujem ovaj uredjaj, ali poznajem par ljudi koji ga imaju i za sad ga sam hvale. Toliko ga hvale da su vec i dosadni. Sto se tice SONY-a, tu treba biti obazriv. Sa SONY pisacima mozes da imas problema kao sto su, da ne moze da procita sopstveno napisani CD i sl. Prodao sam dosta SONY pisaca posto radim u racunarskoj firmi, ali u poslednjih pola godine moji kupci se nisu zalili na svoje pisace. No, treba biti obazriv jer sam cuo od pojedinih vlasnika SONY pisaca, prilicno negativna misljenja.

bokiboss je napisao(la):
LiteON 48x24x48x ti je trenutno najbolji pisac koji mozes naci kod nas. Bas zato sto mu je odnos cena-kvalitet najbolja. Licno ne posedujem ovaj uredjaj, ali poznajem par ljudi koji ga imaju i za sad ga sam hvale. Toliko ga hvale da su vec i dosadni. Sto se tice SONY-a, tu treba biti obazriv. Sa SONY pisacima mozes da imas problema kao sto su, da ne moze da procita sopstveno napisani CD i sl. Prodao sam dosta SONY pisaca posto radim u racunarskoj firmi, ali u poslednjih pola godine moji kupci se nisu zalili na svoje pisace. No, treba biti obazriv jer sam cuo od pojedinih vlasnika SONY pisaca, prilicno negativna misljenja.

Gde moze u Beogradu da se nadje doticni LiteOn 48x24x48? (pm)

Koji je to tacno model da ne bude neke zabune....

Pozdrav!:wave;

Grobar je napisao(la):
Meni je taj Lite-on mnogo bucan, ko da imam pistu u sobi. A LG se pokazao kao dosta dobar.

LG ima problema kao čitač, pogotovo sa lošijim medijima. Mada je generalno OK.

luka.l je napisao(la):
Gde moze u Beogradu da se nadje doticni LiteOn 48x24x48? (pm)

Koji je to tacno model da ne bude neke zabune....

Pozdrav!:wave;

LiteOn LTR-48246S, kod Simpsona ili Gedze je bilo a probaj i kod Pin-ovih distributera u BG. Imas baner za Pin, pa grad, pa...

Vrh Dno