Amon_Ra je napisao(la):Ledeni daj bre malo potrazi threadove na tu temu, ima ih desetine...
Biraj izmedju LiteON i Sony rezaca.
Amon_Ra je napisao(la):Ako si bio blizu 52X modela nije ni cudo.
bokiboss je napisao(la):LiteON 48x24x48x ti je trenutno najbolji pisac koji mozes naci kod nas. Bas zato sto mu je odnos cena-kvalitet najbolja. Licno ne posedujem ovaj uredjaj, ali poznajem par ljudi koji ga imaju i za sad ga sam hvale. Toliko ga hvale da su vec i dosadni. Sto se tice SONY-a, tu treba biti obazriv. Sa SONY pisacima mozes da imas problema kao sto su, da ne moze da procita sopstveno napisani CD i sl. Prodao sam dosta SONY pisaca posto radim u racunarskoj firmi, ali u poslednjih pola godine moji kupci se nisu zalili na svoje pisace. No, treba biti obazriv jer sam cuo od pojedinih vlasnika SONY pisaca, prilicno negativna misljenja.
Grobar je napisao(la):Meni je taj Lite-on mnogo bucan, ko da imam pistu u sobi. A LG se pokazao kao dosta dobar.
luka.l je napisao(la):Gde moze u Beogradu da se nadje doticni LiteOn 48x24x48? (pm)
Koji je to tacno model da ne bude neke zabune....
Pozdrav!:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari