Šta je novo?

Koji rezac pazariti

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Hocu da kupim neki rezac koji ce mi raditi normalno nekih godinu dana, prethodno sam imao samsungov koji je pobrljavio posle 6 meseci i sad imam Pioneer i on je poceo da brljavi posle nekih 8 meseci! Znam da su rezaci potrosna roba ali racunam da mora da se nadje neki koji ce da radi normalno 1-2 godine!!!

Nema pravila. Meni traje Samsung vec 2 god. i radi bez problema, znaci, zavisi kakav ptimerak dobijes. Pogledaj i neki LG, kazu da nisu losi, a mislim da i za NEC/Optiarc 7200S vazi da je OK.

Uzmi samsung ili LG. Samo zbog garancije od 2 godine. Ja imam LG 22n30 i samsung 163D i rade lepo. Samsung ima vec nesti vise od 2 godine, a lg ima oko 8 meseci. A ne mogu da kazem da su slabo rezali.

>>Peja
Slazem se sa tim - Optiarc 7200S - trebalo bi da izdzi bar godinu bez obzira na broj kopija - a i na njega ima varijanta da se dobije 2 god garancije, u Pakomu u 27. marta sam pazario
Ali koliko ce da traje zavisi najpre od broja izbacenih diskova, ne od duzine trajanja. Nije isto imati rezac npr. godinu dana i narezati 200 diskova ili narezati 1000 za isto vreme.

>>Proday
Slazem se i sa ovom primedbom...ako se vec mi potrudimo da posavetujemo, nije tesko ni njemu da se registruje za 1 min.

Poslednja izmena:
da li neko moze tacno da mi kaze oznaku rezaca LG ili SAMSUNG oko 2000din dajem

Da ima garanciju 2 god i gde ima da se kupi u BG-u

Znam ja da trazim po ITVSETU i PCBERZI ali ne znam koji valja

I bitno je da ima garanciju 2god :D da mi ne rikne za godinu dana i cao:)

@forp:
jeste, ali neki rezac ce izdrzati 1000+ diskova, a neki ce mozda otkazati posle 100 narezanih diskova. Ili 10. Zavisi sta mu uleti.
Slazem se za ovo drugo,
@mikicarvas, otvori lepo nalog, pa onda pitaj.

da li neko moze tacno da mi kaze oznaku rezaca LG ili SAMSUNG oko 2000din dajem

Da ima garanciju 2 god i gde ima da se kupi u BG-u

Znam ja da trazim po ITVSETU i PCBERZI ali ne znam koji valja

I bitno je da ima garanciju 2god :D da mi ne rikne za godinu dana i cao:)

Samsung SH-S223F/BEBE

i

LG GH22NS30-RBB

E sad moras da pogledas ko daje dve godine garancije. Neko daje jednu, a neko dve.:wave:

>>Peja
Slazem se sa tim - Optiarc 7200S - trebalo bi da izdzi bar godinu bez obzira na broj kopija - a i na njega ima varijanta da se dobije 2 god garancije, u Pakomu u 27. marta sam pazario
Ali koliko ce da traje zavisi najpre od broja izbacenih diskova, ne od duzine trajanja. Nije isto imati rezac npr. godinu dana i narezati 200 diskova ili narezati 1000 za isto vreme.

>>Proday
Slazem se i sa ovom primedbom...ako se vec mi potrudimo da posavetujemo, nije tesko ni njemu da se registruje za 1 min.

optiarc gorepomenuti, narezao 10 diskova i crko. danas baš idem da vratim u pakom.

Ma registrovan sam sve regularno ali mi ovako stoji pored nicka kao da sam gost!!! Ne znam o cemu se radi! Slao sam moderatoru poruku kako da mi se nick i status prikazuje kao i svima ostalima, kaze da moram da budem clan 6 meseci i jos neka cudesa.... A imam i neka 2 negativna poena ne znam jel i to utice na prikazivanje statusa :D
A ja sam na pioneer dobio 1 god garancije,dobio sam samo fiskalni racun, ali su mi pro kupovini rekli da imam garanciju god dana, medjutim zvao sam pre neki dan i kazu mi da je na opticke uredjaje garancija 6 meseci, uzas!!!

Ma registrovan sam sve regularno ali mi ovako stoji pored nicka kao da sam gost!!! Ne znam o cemu se radi! Slao sam moderatoru poruku kako da mi se nick i status prikazuje kao i svima ostalima, kaze da moram da budem clan 6 meseci i jos neka cudesa.... A imam i neka 2 negativna poena ne znam jel i to utice na prikazivanje statusa :D
A ja sam na pioneer dobio 1 god garancije,dobio sam samo fiskalni racun, ali su mi pro kupovini rekli da imam garanciju god dana, medjutim zvao sam pre neki dan i kazu mi da je na opticke uredjaje garancija 6 meseci, uzas!!!

Rekla kazala. garancija je svuda minimum 1 godina i tu nema price. Uzmi ti lepo taj uredja i idi da reklamiras, a ako nece da prihvate, lepo tu je inspekcija i gotovo. Kako su krenuli, jos malo nece ni biti garancije!

Da, sad su mnogi u fazonu da ne daju pisanu garanciju na razne stvari, nego samo fiskalni, to je kao dovoljno, mogu da ti kazu da je garancija 2 god, tebi crkne posle 7 meseci, odes da reklamiras, dobijes odgovor da je garancija 6 meseci, a ti dokazi da je 2 god.
More, takvima samo treba namestiti inspekciju!

Jel' ima neki rezac koji je otporan na prasinu? Imao sam dva-0tri u skorije vreme koji su prosto zakrzljali iako nisu nesto mnogo korisceni (mozda 20 DVD-a rezano, reeetko kad citano).
Sve u svemu, treba mi DVD rezac, ali ne mogu da ga menjam svaki mesec-dva-tri...

sestra je uzela od Gedze pre 4-5 godina Asus externi,cdrw,radi i dan danas bez problema,a rezano je previse diskova :p

@ malo je offtopic ali sam morao da pomenem :smoke:

Poslednja izmena:
Optiarc ni neprijatelju ne preporučujem...

ja sam uzeo PLEXTOR.. jes da sam platio 60 eur-a ali me glava ne boli od tada...
Narezo sam sa njim par stotina diskova od prošlog leta...
Šljaka bez problema a i garancija je 2 god...

Nisam pogrešio!

Nazad
Vrh Dno