Šta je novo?

Koji rezac kupiti?

boza

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2002
Poena
619
Sta je dobro pazariti na danasnjem trzistu sto se rezaca tice?
Jedni hvale LG-a, evo ga LITE-ON gore na baneru ,
prodavci pak hvale nesto trece....
Licno preferiram TEAC 40x(mada mi ovolika brzina i nije toliko neophodna), mislim brend je ipak brend, njihov kvalitet je vec dokazan,
a i cena govori sama po sebi(mada to ne mora biti presudan parametar).
U sustini potreban mi je pouzdan, dugotrajan uredjaj koji cu koristiti isljucivo za svoje potrebe, bez nekog preterivanja.

LG 32x, samo zbog cene. Jer ne dobijash nishta preterano kupovinom 40x a ipak je razlika prisutna, a da ne pominjem mogucnost flashovanja 32x u 40x. Samo sachekaj josh malko.. recimo mozda mesec dana jer ce josh pasti cene rezachima.

Mozesh ti da gotivish taj brand, ali ako im je ta serija u najmanju ruku problematicna - zasto rizikovati? Imas jos dobrih rezaca sa strane...

Za koliko misliš da će pasti cene?

boza je napisao(la):
Sta je dobro pazariti na danasnjem trzistu sto se rezaca tice?
Jedni hvale LG-a, evo ga LITE-ON gore na baneru ,
prodavci pak hvale nesto trece....
Licno preferiram TEAC 40x(mada mi ovolika brzina i nije toliko neophodna), mislim brend je ipak brend, njihov kvalitet je vec dokazan,
a i cena govori sama po sebi(mada to ne mora biti presudan parametar).
U sustini potreban mi je pouzdan, dugotrajan uredjaj koji cu koristiti isljucivo za svoje potrebe, bez nekog preterivanja.

Dosta puta je vec raspravljano o tome.Ja bih ti preporucio
Teac-a jer ga ja imam i radi najnormalnije.Uz Teac-a bih ti preporucio
jos samo LG-ja.Mislim da su ta dva trenutno najbolja kod nas.
Pozdrav!

Re: Re: Koji rezac kupiti?

Ja sam uzeo pre neki dan LG 32x za 70€ i za sad sam vise nego zadovoljan (posle 30tak narezanih diskova svih vrsta ni jedan nije lose nasniman!). Preporuka svakako...

Ja sam danas uzeo LG 32x za 65 Evra. Inače, kod istog tipa je Sony 40x - 70 Evra. E sad, da ne bih pravio reklamu, koga interesuje poslaću mu na mail broj telefona tog tipa. Za sada mogu reći samo da je kod zemunske bolnice i da se može naći na yu.oglasi-ma.

Sony CRX195E1 definitivno
na yu.oglasima ga ima stvarno za 70e

radar je napisao(la):
Ja sam danas uzeo LG 32x za 65 Evra. Inače, kod istog tipa je Sony 40x - 70 Evra. E sad, da ne bih pravio reklamu, koga interesuje poslaću mu na mail broj telefona tog tipa. Za sada mogu reći samo da je kod zemunske bolnice i da se može naći na yu.oglasi-ma.

Ma svi mi volimo Novicu:)

zilet je napisao(la):
Ma svi mi volimo Novicu:)

Pa naravno. LG 32x za 65€ je stvarno lepa cifra (narocito sto ga minimalno prodaju za 70), a tu je i malko sporiji 24x za 55€. Kupio sam 32x pre dve nedelje i "uprzio" sam 10-ak diskova. Ma totalno brzo i bez problema, da ne pominjem jedan disk koji vec ima 15-ak sesija. :D

LG 32 reze isto kao i Teac 40 ako ne i malo brze, tak oda su stvari jasne...

Amon_Ra je napisao(la):

Jesi li ti to licno merio... ili ???

:wave;

Moj adut je LITEON 40x... Bolji od Teaca... Ipak, ne toliko da bih se cimao da vadim Teaca iz kucista...

Amon_Ra je napisao(la):

LG 40x je brzi od TEACa, a 32ojka je sporija (ako se ne o/c-uje na 40x).

Vrh Dno