Šta je novo?

Koji provider sa 50 centrale???

strobb

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2002
Poena
604
Živim u Žarkovu, centrala je 50****. Do sada sam imao nalog na PTT,
ali sam stvarno više pogubio zivce. U poslednje vreme je takoreћi nemoguћe dobiti bilo koji od njihova 4 dial up broja, чesto izbaci na pretposlednjem. Sad sam konektovan na YUBCov 041 koji uvek dobijem iz prve...
Kakva su vaša iskustva sa ove 'istorijske' centrale, i šta mi preporuчujete?
Modem je Lucent 56k (ako je to uopšte bitno).
Pozdrav

Žarkovo, centrala 51**** Ja sam na Sezamu OK je. Pored toga imama i nalog na Eunetu i on je prilicno dobar

Cuo sam pricu od osobe na istoj (50xxxx) centrali da joj je izmedju Bitsa, Infoskyja i Beotela najbolji ovaj poslednji. To je sve sto mogu da ti pomognem...

Verat, YUBC, svi 041 servisi, InfoSky....

sve sem PTT-a (ne samo sa krdze 50**** - uopsteno FX )

eh, nista vi jos niste videli, ja se sa 77x-xxx konektujem samo na jedan jedini broj i to kada uspem da ga dobijem :(

Verat i EUnet imaju najbolje rezultate, ali i ostali nisu loshi...

P.S. PTT je globalno losh, kako god da okrenesh (na svim centralama)...

Po svemu sudeci cu probati Verat.
Meni cak i nije toliki problem protok, preko PTT on i nije tako los, ali se vrlo tesko konektuje i ako uspem da dobijem nezauzece (iz jedno 35 pokusaja u proseku), uz cudne pijuke iz modema. A kad uspe, onda je o.k, ide to dosta dobro. Jedino sto dok do toga ne dodje blago ispiz... Ujutro ili izmedju 15-17h se dosta lako uspostavi veza sto verovatno znaci da je stvar u opterecenosti centrale.
Letos sam uplatio vreme na YUBCju poveden cinjenicom da preko njihovog 041 servisa sve ide neverovatno dobro, ali sam se prilicno razocarao jer je protok bio nekako kilaviji u odnosu na PTT, ide pa stane, ali sam uvek lako uspevao da se konektujem.
U svakom slucaju hvala na savetima. Znao sam da ce thread da se pretvori u pljuvacinu na postu.

Nazad
Vrh Dno